Ο Φιλ Κόλινς ξαναπαντρεύεται την… πρώην του! Το 2008 της πλήρωσε διαζύγιο $46,68 εκατ. δολάρια!

«Η αγάπη ποτέ δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Απλά πέρασε σε άλλο επίπεδο. Γνωριζόμαστε 22 χρόνια και είμαστε μαζί τα 15 από αυτά. Τώρα βλέπουμε ότι ο χωρισμός μας ήταν λάθος»…

Ο Φιλ Κόλινς και η πρώην σύζυγός του, Οριάνε, έγραψαν ιστορία- στα βρετανικά δεδομένα- με το 46,68 εκατ. δολαρίων διαζύγιό τους το 2008. Τώρα, ετοιμάζονται να ανταλλάξουν ξανά γαμήλιους όρκους.

«Αποκαλώ και πάλι τον Φιλ σύζυγό μου. Είμαστε τόσο κοντά που δεν έχει καμία σημασία το αν είμαστε παντρεμένοι. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι κάποια στιγμή να ξαναπαντρευτούμε», δήλωσε η 43χρονη Οριάνε στην ελβετική εφημερίδα SonntagsBlick.

Μάλιστα εκείνη ήδη ετοιμάζει τον γάμο τους, αλλά θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει το τριήμερο γλέντι των 600.000 δολαρίων που έστησαν στη Λοζάνη όταν παντρεύτηκαν το 1999, μπροστά σε 300 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν σταρ όπως ο Ερικ Κλάπτον και ο Ελτον Τζον.

Μετά από το διαζύγιό τους, η Οριάνε έφυγε για το Μαϊάμι, μαζί με τους γιους του ζευγαριού, τον 14χρονο Μάθιου και τον 11χρονο Νίκολας, όπως και τον γιο της από το δεύτερο γάμο της. Οσο για τον 65χρονο μουσικό, βυθίστηκε στον αλκοολισμό στο σπίτι του στην Ελβετία, περνώντας τις ημέρες μπροστά από την τηλεόραση, πίνοντας κρασί και βότκα, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian.

Το 2009, εκείνος τραυματίστηκε στον αυχένα, κάτι που επηρεάζει το αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ιδιαίτερα να παίξει ντραμς, με τα οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Τα προβλήματα υγείας- όχι όμως τα δικά του -φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην επανασύνδεση του ζευγαριού.

Πέρυσι, η Οριάνε υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση, κάτι που άφησε μερικώς παράλυτο το αριστερό της πόδι. Κατά τη τετράμηνη νοσηλεία της, ο Κόλινς μετακόμισε στη Φλόριντα και φρόντιζε τα παιδιά τους. Πριν από έξι μήνες αγόρασε σπίτι στο Μαϊάμι, όπου πλέον ζει το ζευγάρι.

«Είμασταν πάντα κοντά, για χάρη των παιδιών. Ομως πέρυσι συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου», εξήγησε η Οριάνε. «Η αγάπη ποτέ δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Απλά πέρασε σε άλλο επίπεδο. Γνωριζόμαστε 22 χρόνια και είμαστε μαζί τα 15 από αυτά. Τώρα βλέπουμε ότι ο χωρισμός μας ήταν λάθος», πρόσθεσε.