28η ημέρα ερευνών στις λίμνες του «θανάτου» – Ψάχνουν για τις σορούς της Σιέρα και Μαρικάρ

Συνεχίζονται για 28η ημέρα οι έρευνες στις λίμνες του θανάτου για τον εντοπισμό των σορών σης 6χρονης Σιέρα και της 31χρονης Μαρικάρ.

Μέχρι σήμερα, έχουν εντοπιστεί οι 5 σοροί από τα 7 θύματα για τα οποία ομολόγησε ότι σκότωσε ο 35χρονος στρατιωτικός, Νίκος Μεταξάς.

Στο μεταλλείο Μιτσερού έχουν εντοπιστεί, η σοροί της Μαρί Ρόουζ, 38 ετών και της  Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Στο πεδίο βολής στην Ορούντα έχει εντοπιστεί η σορός της Ασμίτα Χάκτα Μπίστα, 30 ετών από το Νεπάλ.

Και σε βαλίτσες στη Κόκκινη λίμνη εντοπίστηκαν οι σοροί της άτυχης Λίβια Μπουνέα – 36 ετών από τη Ρουμανία και της 8χρονης κόρης της Έλενα Μπουνέα.

Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, για τον εντοπισμό της 3ης βαλίτσας, στην οποίας ο 35χρονος ίλαρχος ισχυρίζεται ότι έβαλε το άψυχο σώμα της 31χρονης Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Στασιμότητα παρατηρείται στη Λίμνη Μεμί εκεί όπου οι αρχές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Σιέρρα, τα αποτελέσματα από τη σάρωση του Σόναρ έχουν αξιολογηθεί από τις Αρχές και πλέον αναμένονται να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σύσκεψη για τα επόμενα βήματα των ερευνών, ενώ έγινε και ανασκόπηση των μέχρι τώρα δεδομένων.

 

 

 

 

Check Also

Οικολόγοι: Συνεχίζεται ο διασυρμός για τα «χρυσά διαβατήρια»

Συνεχίζεται ο διασυρμός, όμως οι διαδικασίες για τα «χρυσά διαβατήρια» προχωρούν με ρυθμούς χελώνας Ακόμη …

ΠτΔ: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ζέτα – Εύχομαι και προσεύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα

ΠτΔ: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ζέτα – Εύχομαι και προσεύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα Η …