2500 ευρώ από τη CYTA σε οικογένειες στην Π.Χρυσοχούς

Επιταγή ύψους 2.500 ευρώ παρέλαβε ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς,  Άγγελος Γεωργίου  από τον Κώστα Μάντη, Διευθυντή του Δικτύου Πώλησης Λιανικής Αγοράς της ΑΤΗΚ , που αποτελεί συνεισφορά του προσωπικού  της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, μέσα από διάφορες οργανωμένες πρωτοβουλίες τους , στην προσπάθειά τους να συμβάλουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν φτωχές και άπορες οικογένειες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο κ. Οδυσσέως εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στη Διεύθυνση και το προσωπικό της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου , αναφέροντας  πως η  συνεισφορά τους , είναι πολύ σημαντική και στηρίζει έμπρακτα το δύσκολο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου της περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς,  να προσφέρει βοήθεια σε  άπορες οικογένειες  της ευρύτερης  περιοχής.

Ο κ. Μάντης από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι η ΑΤΗΚ και το προσωπικό της δεσμεύονται να συνεχίσουν τη δράση τους με καινούριες ενέργειες, πάντα όμως με την ίδια κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην υπηρεσία του κυπριακού λαού.