Πώς θα καταλάβετε αν μια γυναίκα… προσποιείται στο σεξ!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το καταλάβεις αλλά δεν είναι όλοι εφικτοί. Π.χ. λένε ότι κατά την διάρκεια του οργασμού αυξάνεται η καρδιακή συχνότητα. Δύσκολο όμως να την συνδέσεις με καρδιογράφο. Υπάρχουν όμως και κάποια αδιάσειστα στοιχεία που σίγουρα ρίξουν φώς στο… κρεβάτι σου.

-Όταν μια γυναίκα έχει οργασμό, το πρόσωπό της δεν μπορεί να σου κρυφτεί. Τα μάγουλα, τα χείλη και πιθανότατα και ο λαιμός της κοκκινίζουν, λόγω της αυξημένης ροής αίματος. Αν λοιπόν είναι κατάχλωμη μάλλον προσποιείται. Επίσης, αν υπάρχει φως στο δωμάτιο, οι κόρες των ματιών της θα διασταλούν.

– Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα και το ίδιο ισχύει και εδώ. Αν το βλέμμα της είναι ζαβλακωμένο τότε σίγουρα τα είδε όλα. Αν πάλι έχει καθαρό βλέμμα και μπορεί να διαβάσει ακόμα και τον πίνακα του οφθαλμίατρου, τότε μάλλον δεν αναστατώθηκε ιδιαίτερα.

– Βαθιά και γρήγορη. Έτσι πρέπει να είναι η αναπνοή της και είναι δύσκολο να το προσποιηθεί χωρίς να το καταλάβεις. Όπως είναι δύσκολο να έχει οργασμό και να αναπνέει όπως στα μαθήματα της γιόγκα.

– Γλώσσα λανθάνουσα. Κοινώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις αυτά που λέει την ώρα του οργασμού(η αναπνοή που λέγαμε παραπάνω συμβάλλει). Αν ακούς πεντακάθαρα τα κοινότυπα: «αχ! Σούπερ, τέλειο, ο καλύτερος οργασμός που είχα ποτέ» κτλ, τότε δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ ότι λέει αηδίες.

-Υπάρχουν βέβαια και κάποια σημάδια που θα τα νιώσεις. Όταν έχει οργασμό οι μύες της μάχιμης περιοχής κάνουν πολύ έντονες συσπάσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο να τις νιώσεις.

-Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το μετά. Λόγω της αναπνοής, των καρδιακών παλμών κτλ που λέγαμε πριν, θα χρειαστεί λίγο χρόνο να συνέλθει από την ένταση. Αν σηκωθεί αμέσως απ’ το κρεβάτι, πάει να πλύνει τα πιάτα, βάλει σίδερο ή αρχίσει να πλένει τα μπαλκόνια τότε κάτι δεν πάει καλά.

Πρόσεξε λοιπόν αυτά τα σημάδια την επόμενη φορά και προς θεού μην την ρωτήσεις ευθέως. Υπάρχει πιθανότητα να σου πει ψέματα και σίγουρα δεν θα εκτιμήσει το γεγονός ότι δεν ξέρεις τι σου γίνετε. Και μην ξεχνάς ότι για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα θέλει κόπο και καλή ψυχολογία.

Και για μην μένεις στο σκοτάδι καλό θα ήταν να γνωρίζεις και κάποιους μύθους που κυκλοφορούν για τον γυναικείο οργασμό

Μύθος Νο1: Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να βιώσουν οργασμό του σημείου G.

Καμία γυναίκα δεν πέφτει στο κρεβάτι σκεπτόμενη αυτό το πράγμα. Όποτε αν πέφτεις στο κρεβάτι και παλεύεις με νύχια και με δόντια να το βρεις, χαλάρωσε. Με τόσο άγχος δεν θα καταφέρεις να την ευχαριστείς ούτε κολπικά, ούτε κλειτοριδικά, ούτε πρόκειται έστω να πλησιάσεις στο σημείο G.

Μύθος Νο 2: Οι γυναίκες χρειάζονται ένας προικισμένο σύντροφο για να έρθουν σε οργασμό.

Ο γυναίκειος οργασμός είναι κυρίως στο χέρι της, όσο κι αν υπερηφανεύεσαι για τον super Mario που κάνει τις γυναίκες να παραληρούν. Τι κι αν έχεις τα προσόντα του παρτενέρ της Τζούλιας και κάνεις ότι αεροπλανικό κόλπο ξέρεις, αν δεν έχει όρεξη , δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Μύθος Νο 3: Για να ευχαριστηθεί μια γυναίκα το σεξ, πρέπει να κορυφώσει ντε και καλά.

Το σεξ μπορεί να θεωρηθεί εκπληκτικό για μια γυναίκα, είτε έρθει σε οργασμό, είτε όχι. Ακόμα και τα ατελείωτα φιλιά, των προκαταρκτικά και η αγκαλιά είναι εξίσου σημαντικά για εμάς τα κορίτσια, κι αν έρθει κι ο οργασμός είναι καλοδεχούμενος.

Μύθος Νο 4: Οι κολπικοί οργασμοί είναι καλύτεροι από τους κλειτοριδικούς.

Δεν γίνετε να συγκρίνεις δύο διαφορετικά πράγματα. Και τα δύο είναι εξίσου απολαυστικά για μια γυναίκα. Το μόνο που κάνει τον κολπικό οργασμό να ξεχωρίζει, είναι η σπανιότητα του.

Μύθος Νο 5: Οι γυναίκες δεν μπορούν να εκσπερματώσουν.

Η γυναικεία εκσπερμάτωση υπάρχει και μάλιστα τεκμηριώθηκε και επιστημονικά. Δεν μοιάζει όμως σχεδόν καθόλου με τη δική σου. Προκύπτει μέσω της ουρήθρας και ως σύσταση μοιάζει με το αντρικό σπέρμα, χωρίς όμως τα σπερματοζωάρια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε οργασμό έχουμε και εκσπερμάτωση. Δεν αποτελεί προνόμιο όλων των γυναικών, άλλες θα την βιώσουν κι άλλες όχι.

Πηγή: oneman    

Check Also

To τεράστιο ποσό που θα δίνει τον μήνα διατροφή ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν για τα παιδιά τους

Οριστικό τέλος στο διαζύγιό τους έβαλαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, διευθετώντας τα …

Τζένιφερ Λόπεζ: «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός»…

Ο δρόμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ προς τον γάμο δεν ήταν καθόλου …