18 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και 4 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.528 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 858 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 192 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα έγιναν 564 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 2 υποστατικά, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 186 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 386 έλεγχοι και υπήρξαν 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 57 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 259 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία από 26 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Όσον αφορά στις καταγγελίες των δύο υποστατικών στη Λάρνακα, η μία καταγγελία αφορούσε εστιατόριο στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ γιατί επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες χωρίς safe pass, ενώ υπάλληλος του εστιατορίου δεν έφερε μάσκα.

Η δεύτερη καταγγελία, στη Λάρνακα, επίσης 500 ευρώ πρόστιμο, αφορούσε κατάστημα, ο υπεύθυνος του οποίου δεν έφερε μάσκα.

Στην Λευκωσία, η μία καταγγελία υποστατικού αφορούσε πρόστιμο 4.000 ευρώ σε καφεστιατόριο γιατί ο υπεύθυνος επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες χωρίς safe pass, ενώ η δεύτερη καταγγελία αφορούσε πρόστιμο 500 ευρώ σε πρατήριο βενζίνης γιατί οι υπεύθυνοι δεν έφεραν μάσκα.

Check Also

Δημητρίου: Τα μαθήματα το ΑΚΕΛ ας τα κάνει στον εαυτό του

Δημητρίου: Εμείς, στον Δημοκρατικό Συναγερμό ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Υπηρετούμε το συμφέρον των πολλών, το δημόσιο …

Τριμερής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ: Στο επίκεντρο Ενέργεια, Άμυνα και Ασφάλεια

Τριμερής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ: Στο επίκεντρο Ενέργεια, Άμυνα και Ασφάλεια Στη στενή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, …