Όχι μόνο σκότωσα 2 λιοντάρια, αλλά τα έφαγα κιόλας !!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στο περιοδικό Independent Magazine, μίλησε για διάφορα περιστατικά για τα οποία κατηγορήθηκε.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο γάλλος ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι σκότωσε δύο λιοντάρια σε κατάσταση αυτοάμυνας κατά τη διάρκεια εκδρομής του στην Αφρική.

“Ο ίδιος παραδέχεται τώρα ότι όχι μόνο το έκανε, αλλά και ότι… τα έφαγε”…  Ο δημοσιογράφος Φίλιπ Σουίνερ τον ρώτησε αν υπήρξε «μπαγκέτα με λιοντάρι», αφότου σκότωσε τα ζώα.

«Τα φάγατε;», τον ρώτησε ο Σουίνερ.

«Ναι», απάντησε ο Ντεπαρντιέ, προτού επαναλάβει με λεπτομέρειες το γεγονός. «Χάλασε το αυτοκίνητό μας σε έναν ερημικό δρόμο στη Μπουργκίνα Φάσο. Τα δύο λιοντάρια στέκονταν μπροστά μας και δεν μπορούσαμε να κινηθούμε. Οι ώρες περνούσαν και δεν μπορούσαμε να βγούμε από το όχημα. Ο Αφρικανός οδηγός φοβόταν πολύ», είπε ο ηθποιός.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή, από το να τα πυροβολήσουμε», συνέχισε.

Εκτός από το περιστατικό με τα λιοντάρια στη Μπουργκίνα Φάσο, ο Ντεπαρντιέ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το πώς τον πέταξαν έξω από πτήση της Air France το 2011 επειδή ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους, λίγο πριν την απογείωση.

«Η αεροσυνοδός ήταν λίγο καταθλιπτική και έπρεπε να χρησιμοποιήσω άμεσα την τουαλέτα. Θα καθυστερούσαμε 45 λεπτά γιατί ήταν επτά αεροπλάνα μπροστά μας. Εκείνη με εμπόδισε με το πόδι της, και τότε ούρησα σε ένα μπουκάλι. Ευτυχώς η αστυνομία του αεροδρομίου στο Δουβλίνο με γνώριζε», τόνισε ο ηθοποιός.

Μίλησε ακόμη και για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Το Σεπτέμβριο είχε παραδεχθεί ότι μπορεί να πιει 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα, συνήθεια που όπως λέει τον βγάζει από την ανία.

«Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να πεθάνω. Τουλάχιστον όχι τώρα. Ακόμη έχω ενέργεια. Αλλά αν ξεκινήσω να πίνω, δεν πίνω σαν κανονικός άνθρωπος. Μπορώ να καταναλώσω 12, 13, 14 μπουκάλια την ημέρα», τόνισε.

«Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας δεκάλεπτος υπνάκος και ιδού, μία γουλιά ροζέ κρασιού και νιώθω φρέσκος σαν μαργαρίτα. Πρέπει να παραδεχθώ ότι όταν άρχισα να μετράω οι γιατροί ανησύχησαν», είπε ο Ντεπαρντιέ.