Όταν ο Φέντερερ συνάντησε τον Πελέ

Συνάντηση μύθων πριν λίγες μέρες έγινε στην Βραζιλία. Ο Ρότζερ Φέντερερ, που βρίσκεται στην χώρα της Λατινικής Αμερικής για το τουρνουά τένις της Gillete, συναντήθηκε με τον μεγάλο Πελέ.

Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Πελέ και περιελάμβανε φωτογραφίες και ανταλλαγή δώρων από τον σταρ του τένις και τον μύθο του ποδοσφαίρου.

Ο Πελέ δώρισε στον Φέντερερ μια υπογεγραμμένη μπλούζα, ίδια με αυτή που φορούσε στο Μουντιάλ που κατέκτησε το 1958. Ο Ρότζερ Φέντερερ χάρισε στον Πελέ μια ρακέτα, που είχε φυλάξει ειδικά για την μέρα που θα συναντούσε το είδωλο του, με την υπογραφή του.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Πελέ  αναφέρθηκε στην συνάντηση του με τον Φέντερερ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον:

«Λατρεύω το τένις και σήμερα ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του αθλήματος θα περάσει από το σπίτι μου να μου πει ένα γεια.  Ρότζερ Φέντερερ είσαι πρωταθλητής στο γήπεδο αλλά και στην ζωή»

Ο Φέντερερ με την σειρά του, μετά την συνάντηση του με τον Πελέ, εξέφρασε την τιμή που ένιωσε και είπε χαρακτηριστικά ότι για εκείνον «ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

«Η συνάντηση με τον Πελέ σήμερα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Ήταν τιμή μου να γνωρίσω την πιο σημαντική και διάσημη προσωπικότητα στον κόσμο του ποδοσφαίρου» δήλωσε ο 31χρονος τενίστας.