Όσοι ποντάρουν σε διάσπαση του ΔΗΚΟ θα προσκρούσουν στην ενότητα του ΔΗΚΟικού κόσμου

Είναι κατανοητό το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις αποφάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος αναφορικά με τη Συμφωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον κ. Έρογλου και τις γενικότερες εξελίξεις στο Κυπριακό, το οποίο διαπιστώνεται σε σωρεία δημοσιευμάτων τις τελευταίες μέρες.

Όπως γνωρίζετε, το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στην πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 4 το απόγευμα.

Ήδη, ο Πρόεδρος του Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος έχει αποστείλει σε όλα τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου αντίγραφα των επιστολών που έχει ανταλλάξει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός θα πρέπει να είναι βέβαιος ότι το Δημοκρατικό Κόμμα θα λάβει τις αποφάσεις του με γνώμονα τις διαχρονικές θέσεις του Κόμματος και με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού ελληνισμού.

Πέραν τούτου, το ξεκάθαρο μήνυμα που θα θέλαμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι πως όσοι ποντάρουν στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων ή επιδιώκουν διάσπαση του Δημοκρατικού Κόμματος, θα προσκρούσουν στην ενότητα και την αποφασιστικότητα του περήφανου ΔΗΚΟικού κόσμου ο οποίος έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι ξέρει να υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τις διαχρονικές αρχές του στο εθνικό θέμα.