Όσκαρ αποτυχημένης μεταμφίεσης για να πάρει δίπλωμα οδήγησης η μητέρα του!

Αν υπήρχε Όσκαρ για την πιο αποτυχημένη μεταμφίεση ο 43χρονος Εϊτόρ Σκιάβε από τη Βραζιλία θα ήταν σίγουρα ο νικητής μετά από όσα έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η 60χρονη μητέρα του, Μαρία, θα έπαιρνε επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης μετα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Παρά το γεγονός οτι ο 43χρονος έβαλε γυναικεία ρούχα, περούκα και μακιγιάζ, οι υπεύθυνοι των εξετάσεων δεν πείστηκαν και κατάλαβαν άμεσα την απάτη την περασμένη Τρίτη οπότε ήταν προγραμματισμένο το τέταρτο τεστ για την 60χρονη.

Αυτό που πρόδωσε τον 43χρονο, ο οποίος αρχικά ξεγέλασε την εξεταστή, ήταν το μέγεθός του αλλά και η εξαιρετικά «ψεύτικη» φωνή του.

«Η μεταμφίεσή του αρχικά δεν τον πρόδωσε γιατί κι εγώ ήμουν αφηρημένος καθώς θα ήταν η πέμπτη υποψηφία που θα εξέταζα. Όταν, όμως, μπήκα στο αυτοκίνητο και έκατσα δίπλα του, αντιλήφθηκα γρήγορα ότι επρόκειτο για άνδρα και όχι για γυναίκα» δήλωσε η εξετάστρια που τσάκωσε τον 43χρονο.

Ο 43χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι η υπόθεσή του να οδηγηθεί σε δίκη.