“Όποιος δεν μπορεί να δείρει το γάιδαρο, δέρνει το σαμάρι”

Εκδικητικές συμπεριφορές στο ΡΙΚ

Με αφορμή μία αόριστη και απογοητευτική δήλωση της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Στέλλας Μιχαηλίδου, αναγκαζόμαστε μετά λύπης να επανέλθουμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ιδρύματος “ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ”.

Η αντιπρόεδρος σχολιάζοντας δημοσίως σε άρθρο μας στο Facebook κάνει λόγο για:

“Συγκεκριμένη απαράδεκτη στάση και των τριών παρουσιαστών απέναντι στο Ρικ, στο Διευθυντή και στο Διοικητικό Συμβούλιο” η οποία όπως αναφέρει: “..δικαιολογεί την απόφαση του Διευθυντή ΡΙΚ”.

Είναι κρίμα να κατηγορείτε ανθρώπους που όπως ρωτήσαμε και μάθαμε, όχι μόνο χαίρουν της αποδοχής και της εκτίμησης σχεδόν όλων των τηλεθεατών σας σε Κύπρο και εξωτερικό, αλλά δουλεύουν και σαν “σκυλιά”. Αυτό άλλωστε φανερώνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης που ολόκληρη τη χρόνια παρακολουθούσαμε και έδειχναν ότι ένας στους δύο έβλεπαν το δικό σας σταθμό κάθε πρωί.

Το λιγότερο λοιπόν που έπρεπε να κάνετε ήταν να σεβαστείτε τους τρεις σας παρουσιαστές, των οποίων ούτε τα ονόματα δεν καταδέχεστε να γράψετε στο σχόλιό σας.!

Και ερωτούμε:

Πώς απαντάτε εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή; Η άποψη του ιδίου όπως ξέρουμε είναι ακριβώς η αντίθετη. Και τους θεωρεί σημαντικό δυναμικό του σταθμού και τους έχει αναθέσει ήδη άλλα καθήκοντα.

Εννοείτε ότι ο Γενικός Διευθυντής του Ρικ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εσείς κι όλα τα μέλη, υιοθετούν την δική σας άποψη;

Ότι δηλαδή εκδικητικά τους έχετε μετακινήσει από το πρωινό τηλεμαγκαζίνο;

Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε θα πρέπει κάποιος από εσάς να λογοδοτήσει.

Γιατί σε κανένα από τα ερωτήματα που είχαμε θέσει δεν απαντάτε. Πώς ενώ ένα μήνα πριν ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ρικ ανακοίνωνε από αέρος συνέχιση του προγράμματος και της ίδιας ομάδας, αυτό να αναιρείται δύο μήνες μετά;

Γιατί γνωρίζουμε και για την αντιπαράθεση που υπήρξε σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Προέδρου και Γενικού γιατί ο πρώτος να ανακοινώσει κάτι τέτοιο από αέρος.!

Σαν αντιπρόεδρος του Ιδρύματος θα έπρεπε λοιπόν να απαντάτε με στοιχεία και όχι να προσπαθείτε να ρίξετε την ευθύνη αλλού…

Θα ήταν πιο έντιμο επίσης να παραδεχόσασταν ότι έπρεπε να βολευτούν άλλοι…

Υπάρχει όμως και μία παροιμία που εδώ ταιριάζει γάντι.!

“Όποιος δεν μπορεί να δείρει το γάιδαρο, δέρνει το σαμάρι”.!

Το μόνο σίγουρο είναι η λύπη που θα προκαλέσει σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους, η ατυχής αυτή θέση και απάντησή σας.

Και επειδή ίσως να ξεχάσατε τα ονόματα τους, σας τα υπενθυμίζουμε: Λέγονται Λουκάς Χάματσος, Αγγέλα Νικηφόρου και Θεόδουλος Κουλλαπή.