“Όνειρο θερινής νυκτός” στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα …

Οι δύο εραστές, ο Λύσανδρος και η Ερμία, επίμονα αναζητούσαν ο ένας τον άλλον μέσα στο ανθρώπινο δάσος των επιβατών του ΜΕΤΡΟ.

Το μεσημέρι δύο μέλη από το θίασο του έργου «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Σαίξπηρ που θα ανέβει από το Εθνικό Θεάτρο, ο Νίκος Κουρής και η Ιωάννα Παππά, μεταμορφώθηκαν με θεσπέσιες μάσκες στο ρόλο των δύο εραστών. Και  ζήτησαν την προσοχή των επιβατών στο σταθμό το ΜΕΤΡΟ Συντάγματος, σκορπίζοντας νότες ρομαντισμού, μαγείας και κωμωδίας.

Οι δύο εραστές “παρασύρθηκαν” από τις κυλιόμενες σκάλες καλώντας επίμονα με το όνομά του ο ένας τον άλλο, ανάμεσα στους επιβάτες. Ήταν ένα δρώμενο-πρόγευση της παράστασης, η οποία θα ανεβεί από το Εθνικό Θέατρο στις 30 Νοεμβρίου.

Μαζί τους ήταν η Εύα Σαουλίδου (στο ρόλο που Πουκ) ενώ οι ήχοι βιολιού από τα χέρια του Αργύρη Πανταζάρα (στο ρόλο του Δημήτριου), συνόδευαν το δρώμενο, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του σκηνοθέτη της παράστασης Μιχαήλ Μαρμαρινού. «Οι δύο εραστές ψάχνονται, αλλά το να βρεθούν είναι πέραν από τις δυνάμεις τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σκάλα τους παρασέρνει. Ο ένας ανεβαίνει, ο άλλος κατεβαίνει, ο ένας κατευθύνεται προς μία κατεύθυνση, ο άλλος προς την άλλη. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στην πραγματική ζωή; Στον έρωτα;”.