Όλο το πρόγραμμα για την 16η αγωνιστική – Ομόνοια Vs Απόλλων, Άρης Vs ΑΠΟΕΛ (Βαθμολογία)

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός έδρας αντιμέτωπος με τον Άρη, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στη νέα του έδρα. Ο ΑΠΟΕΛ βαθμολογείται στους 36 βαθμούς ενώ ο Άρης, που βρίσκεται στην 4η θέση, στους 31 βαθμούς. Η ΑΕΚ, η οποία βαθμολογείται στην 3η θέση (34 βαθμοί), θα παίξει εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία βαθμολογείται στην 6η θέση (22 βαθμοί). Ο 5ος Απόλλων (25 βαθμοί) θα παίξει εκτός έδρας με την Ομόνοια, η οποία βαθμολογείται στους 22 βαθμούς και ισοβαθμεί την έκτη θέση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της 16ης αγωνιστικής την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, πέφτει η αυλαία του Πρωταθλήματος Cyta για το 2022.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων με τους ίδους στόχους και η έκβαση τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι έξι από τις επτά ομάδες που είναι στις επτά πρώτες θέσεις, αγωνίζονται μεταξύ τους.

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη νέα του έδρα, το Στάδιο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”. Στους 36 βαθμούς, ο ΑΠΟΕΛ, στους 31 ο Άρης που είναι στην 4η θέση.

Η ΑΕΚ που είναι στην 3η θέση (34 βαθμοί) παίζει εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα που είναι στην 6η θέση (22 βαθμοί) ενώ ο 5ος Απόλλων (25 βαθμοί) παίζει εκτός έδρας με την Ομόνοια που έχει 22 βαθμούς και ισοβαθμεί την έκτη θέση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Πρεμιέρα στο νέο Στάδιο της Λεμεσού και για την ΑΕΛ που την Παρασκευή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ, τον αγώνα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους και άτομα που χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου
19:00 Δόξα – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Cytavision)
19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ (Cytavision)
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου
19:00 Ομόνοια – Απόλλων (Primetel)
19:00 Άρης – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου
16:30 Πάφος FC – Aκρίτας (Cablenet)
19:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – Καρμιώτισσα (Cablenet)