«Όλοι πιστεύαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε»: Σοκάρει η οικογένεια της Μαντόνα, τη βρήκαν αναίσθητη, μπήκε ΜΕΘ και διασωληνώθηκε

«Όλοι πιστεύαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε». Η οικογένεια της Μαντόνα ενώθηκε μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη και υποστηρίζουν ότι ανησυχούν ότι «θα βάλει την καριέρα της και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Η κατάσταση της Μαντόνα ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», δήλωσε μέλος της οικογένειας στη DailyMail.

Βρήκαν την Μαντόνα αναίσθητη στο διαμέρισμά της
Η 64χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι έπασχε από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει, οπότε ανέβαλε την περιοδεία της, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Συγγενείς της τραγουδίστριας δήλωσαν στη DailyMail ότι πέρασαν αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν θα τα καταφέρει. Είπαν ακόμη ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

Δεν ξέραμε αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει λένε οι συγγενείς της
«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής. «Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Η Μαντόνα είναι μητέρα έξι παιδιών: της Λούρδης , 26 ετών, του Ρόκο, 22 ετών, του Νταβίντ, 17 ετών, της Μέρσι, 17 ετών και των 10χρονων διδύμων Στέλλα και Eστέρ.

Η Λούρδη ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

Η Μαντόνα έχει τρεις αδελφές – την Πόλα, τη Μέλανι και την Τζένιφερ – και τέσσερα αδέλφια: Anthony, Martin, Christopher και Mario.

Όλα τα αδέλφια Ciccone διατηρούν χαμηλό προφίλ, αφήνοντας τα φώτα της δημοσιότητας για την Μαντόνα.

Η οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMail.com ότι η ξαφνική νοσηλεία της τους ένωσε. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Μαντόνα έχουν ενωθεί γι’ αυτό»’, δήλωσε ο συγγενής. Και ανέφερε ότι αυτή η περιπέτεια λειτούργησε ως υπενθύμιση για την τραγουδίστρια ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

Ξεπέρασε τον εαυτό της στις πρόβες για την περιοδεία, πίστευε ότι ήταν ανίκητη
«Αυτό πραγματικά την ξύπνησε γαμώτο. Δεν ζούσε τόσο υγιεινά όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και έχει εξαντλήσει τον εαυτό της τους τελευταίους δύο μήνες.
Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι αήττητη».

Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσαν ότι δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι κάνει πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Ένας άλλος δήλωσε στην DailyMail.com τον Απρίλιο ότι «τους έφερνε όλους στα τάρταρα με την τελειομανία της».
Τότε η πηγή είπε ότι η Μαντόνα ήταν «σε απίστευτη φόρμα».

Η οικογενειακή πηγή δήλωσε την Τετάρτη ότι η συζήτηση για την περιοδεία της έχει τελειώσει γιατί η τραγουδίστρια χρειάζεται να ξεκουραστεί.

«Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης αυτής της περιοδείας, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή και κανείς δεν επιτρέπεται ούτε καν να αναφέρει κάτι σχετικό με τη δουλειά κοντά της, γιατί θα χάσει τα σ*** της», πρόσθεσε ο συγγενής.

«Θα βάζει την καριέρα της και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Η ανακοιίνωση του μάνατζέρ της για την υγεί της Μαντόνα

Την περιπέτεια με την υγεία της 64χρονης μοιράστηκε με τον κόσμο ο επί χρόνια μάνατζέρ της Guy Oseary, ο οποίος αποκάλυψε στο Instagram ότι η Μαντόνα αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της για την 40η επέτειο, ως αποτέλεσμα της περιπέτειας με την υγεία της.
Ο Oseary επέμεινε στην ανάρτησή του ότι η τραγουδίστρια και μητέρα έξι παιδιών «αναμένεται να αναρρώσει πλήρως» και ότι «η υγεία της βελτιώνεται», αλλά πρόσθεσε ότι «εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα».

Αν και ο Oseary δεν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της θεραπείας της Μαντόνα ή τις συνθήκες νοσηλείας της, επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ το Σάββατο και ότι διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη.

«Το Σάββατο, 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ», έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης.
«Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα
Στη συνέχεια, ο μουσικός μάνατζερ αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια αναγκάζεται να αναβάλει την έναρξη της περιοδείας της, για την οποία κάνει πρόβες εδώ και μήνες – και η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες – γράφοντας: «Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».
Δεν αποκάλυψε πότε η Μαντόνα θα μπορούσε να είναι αρκετά καλά για να ξεκινήσει τη διεθνή περιοδεία, υποσχόμενη απλώς στους θαυμαστές της ότι «θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας».