Ωροσκόπιο – Πανσέληνος: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο – Πανσέληνος: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Ιουλίου ( Σελήνη του Ελαφιού) κάνει όλα τα ζώδια λίγο νευρικά . Προετοιμαστείτε για μια συναισθηματική κάθαρση.

Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τον επαναστάτη μέσα σας, στην επόμενη σεληνιακή φάση! Κι αυτό γιατί η πανσέληνος του Ιουλίου, δεν θα ανοίξει το μυαλό μας μόνο στις συναισθηματικές μας αναζητήσεις!

Θα μας καλέσει επίσης να σκεφτούμε πώς εκφράζουμε τον εαυτό μας σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, τονίζοντας την επανένταξή μας στην κοινωνία μετά την πανδημία. Αυτή η έντονη αλλαγή θα αυξηθεί με την πανσέληνο του Ιουλίου 2021, επίσης γνωστή ως Σελήνη του Ελαφιού, που παίρνει το όνομά της από τη περίοδο κατά την οποία μεγαλώνουν τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών.

Ενώ αυτή η ιδιόμορφη ενέργεια μας καλεί να αγκαλιάσουμε τα συναισθήματά μας, ζητά επίσης να διαφοροποιήσουμε τις προσωπικές πεποιθήσεις και προοπτικές μας για την κοινωνία. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις κοινωνικές ομάδες και τον ανθρωπισμό. Ωστόσο, γνωρίζοντας πώς η πανσέληνος του Ιουλίου θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη ριζική επιρροή του Υδροχόου.

Ο Υδροχόος είναι το λιγότερο συναισθηματικό ζώδιο και από τα 12 του ζωδιακού κύκλου! Έτσι, όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο στον Υδροχόο, οι άνθρωποι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με τα συναισθήματά τους, γι’ αυτό και πρέπει να τα εξετάσουν και να τα αντιμετωπίσουν. Η ενεργειακή πανσέληνος του Ιουλίου είναι βέβαιο ότι θα κάνει νευρικό κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ιδιαίτερα λόγω της κακής φήμης του Υδροχόου σαν αποστασιοποιημένο συναισθηματικά ζώδιο. Και αυτή η πανσέληνος θα μας αναγκάσει να παρατηρήσουμε αντικειμενικά τα συναισθήματά μας.

Σε αντίθεση με την Πανσέληνο του Ιουνίου στον συμβατικό Αιγόκερω, που μας κάλεσε να ενεργοποιήσουμε τον εσωτερικό μας διευθύνοντα σύμβουλο και να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το χώρο εργασίας… η πανσέληνος στον Υδροχόο θα μας εμπνεύσει να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας και να σκεφτούμε τις συναισθηματικές μας απαντήσεις με μη συμβατικούς τρόπους.

Γενικά, το μήνυμα αυτής της ενέργειας είναι να νιώθετε ελεύθεροι να καινοτομείτε , να πειραματίζεστε και να νιώθετε ό, τι θέλετε…. με όποιον θέλετε. Οι ριζοσπαστικές σκέψεις και ο ιδεαλισμός θα πλανώνται στην ατμόσφαιρα και θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τους περιορισμούς και τις απογοητεύσεις μας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η πανσέληνος του Ιουλίου 2021 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Η συναισθηματική ενέργεια της πανσελήνου είναι σίγουρο πως θα «τσιγκλήσει» μερικούς από σας, αλλά δεν πρόκειται να καταρρεύσετε από την πίεση, Κριοί. Παρόλο που θα έχετε την επιθυμία να καταπολεμήσετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα που εμφανίζονται στο δρόμο σας, καλό θα ήταν να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι συχνά δημιουργούνται από τον πόνο.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου, μπορεί να αναθεωρήσετε τα έντονα συναισθήματα επιθετικότητας, αλλά φροντίστε να εξετάσετε τα συναισθήματά σας μέσα από ένα πιο συμπονετικό φακό. Αν νιώθετε αμφιταλαντευόμενοι ή υπερβολικά απογοητευμένοι, είναι καλή ιδέα να απομακρυνθείτε από τα κοινωνικά μέσα και να ηρεμήσετε μέσα από εθελοντική εργασία ή μικρές αποδράσεις στη φύση.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η πανσέληνος στον Υδροχόο θέλει να αφήσετε τον έλεγχο, Ταύροι. Ίσως είναι καιρός να ανοιχτείτε στον κύκλο σας και να αποκαλύψετε μέρη του εαυτού σας . Για να μπορέσετε να θεραπεύσετε τυχόν συναισθηματικές πληγές που σας εμπόδιζαν τελευταία. Η πανσέληνος στον Υδροχόο θα δώσει έμφαση στη σχέση που έχετε με την κοινωνία – στο σύνολό της. Και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ταιριάζετε με τους άλλους, θα σας ωθήσει να αφήσετε τις επιφυλάξεις σας. Αφήστε τον Πανσέληνο του πνευματικού προσανατολισμού του Υδροχόου να σας καθοδηγήσει στην αντικειμενική κατανόηση της ευπάθειας. Αναζητήστε τη συνεργασία στενών φίλων ή της οικογένειας για να μπορέσετε να δείτε την άλλη πλευρά του συναισθηματικού σας μηχανισμού.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Η πανσέληνος του Ιουλίου αναμένεται να εισάγει αλλαγές σε όλα τα ζώδια και δεν αποτελείτε εξαίρεση, Δίδυμοι! Το ότι είστε ένα μεταβλητό αέρινο ζώδιο, σημάδι έχει σίγουρα τα προνόμιά του και η μετάβαση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σας φαίνεται σωστή είναι χαρακτηριστικό σας. Η αλλαγή που φέρνει η πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, ειδικά σε ό, τι αφορά την ψυχική σας υγεία. Αν κάτι δεν φαίνεται να εξυπηρετεί τον υψηλότερο σκοπό σας, θα φωτίζεται από την πανσέληνο. Να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας και να θυμάστε πως δεν πρέπει να πάρετε τίποτα προσωπικά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ίσως θεωρείτε πως αυτή η πανσέληνος, αφορά λιγότερο τις συναισθηματικές προκλήσεις και περισσότερο την εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, Καρκίνοι. Σαν ζώδιο του νερού, είστε διαισθητικοί από τη φύση σας και το μαγευτικό φεγγάρι, γνωστό και σαν κυβερνήτης σας, θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού και της αλλαγής. Αυτή η θετική όψη μπορεί να σας επηρεάσει ώστε να προσαρμόσετε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τη διαίσθησή σας – είτε ακολουθείτε τυφλά το ένστικτό σας είτε αντιστέκεστε εντελώς σε ό, τι σας λέει η διαίσθησή σας. Αν αγωνίζεστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας – ή το σύμπαν- θα κληθείτε να επικεντρωθείτε στην αυτοπεποίθησή σας κάτω από αυτή την πανσέληνο.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Ίσως θεωρείτε πως είναι ιδιαίτερα άβολη αυτή η πανσέληνος, Λέοντες. Η αλλαγή δεν είναι κάτι που εκτιμάτε… εκτός αν είστε αυτοί που την ξεκινούν. Ωστόσο, μπορεί να σας ζητηθεί να πάρετε θέση και να σκεφτείτε τον τρόπο φροντίδας τόσο των δικών σας συναισθημάτων, όσο κι εκείνων που βρίσκονται γύρω σας. Η παραίτηση από τον έλεγχο μπορεί να είναι η ριζική αλλαγή που σας προσφέρεται με την πανσέληνο του Υδροχόου. Θα σας επιτρέψει όμως να αναπτυχθείτε με βάση με τις θεμελιώδεις αξίες σας, ζώντας τη ζωή σας στο μέγιστο και με ειλικρίνεια. Θυμηθείτε ότι αυτά τα εμπόδια σας βοηθούν μόνο να ευδοκιμήσετε- και είστε από τα ζώδια πού είναι πάντα έτοιμα για μια πρόκληση.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η πανσέληνος θα σας καλέσει να καταγράψετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις, Παρθένοι. Μπορεί να κληθείτε για την αξιοπιστία σας, από τον τρόπο που ανταποκρίνεστε σε όσους σας εμπιστεύονται. Είστε ο φίλος από τον οποίο εξαρτώνται οι άλλοι γνωρίζοντας πως θα τους δώσει την αγάπη που χρειάζονται; Ή είστε πιο παθητικοί όταν παρηγορείτε τους άλλους; Τις τελευταίες εβδομάδες, θα εμφανιστούν κάτω από το φως της πανσελήνου, οποιεσδήποτε αποφάσεις ή συγκρούσεις. Γι’ αυτό και τώρα είναι μια καλή στιγμή να μαλακώσετε και να βιώσετε τα συναισθήματα των άλλων σαν εμπειρίες, αντί να τις προσεγγίσετε αναλυτικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Σαν ζώδιο που αναζητά την ισορροπία, είναι συχνά η καθημερινή σας αποστολή να διατηρείτε την ειρήνη. Αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά εξαντλητικό αφού τα συναισθήματά σας , δεν είναι πάντα η υψηλότερη προτεραιότητά σας. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, θα κληθείτε να γίνετε λίγο εγωιστές απέναντι στους άλλους προκειμένου να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές αναζητήσεις. Μπορεί να είναι εξαντλητική η προσπάθεια να ευχαριστείτε πάντα τους άλλους… κι αυτή η πανσέληνος θα σας θυμίσει πως είναι αδύνατο να τους ευχαριστήσετε όλους. Επομένως, αν σας έχουν εξαντλήσει οι κοινωνικές σας ομάδες, εκμεταλλευτείτε την πανσέληνο του Ιουλίου για να επανεκτιμήσετε πόσο εμπλέκεστε συναισθηματικά και που θέλετε πραγματικά να είστε με τους γύρω σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου που θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να καταπνίξετε τα συναισθήματά σας, Σκορπιοί. Το φεγγάρι θα κάνει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, που συνδέεται με τις δραστικές αλλαγές και τους μετασχηματισμούς. Θα κληθείτε να μεταμορφώσετε εντελώς τον εσωτερικό σας κύκλο, ειδικά αν είστε σε σχέση με άτομα που βλάπτουν την ψυχική σας υγεία. Συναισθήματα που είχατε αποφύγει θα έρθουν στο φως! Και για να μην εμπλακείτε σε εκρηκτικές συγκρούσεις με τους στενούς σας φίλους ή τους συνεργάτες σας, καλύτερα να χαλαρώσετε και να χρησιμοποιήσετε την καθοδήγηση της Σελήνης για να επαναξιολογήσετε ποια άτομα θέλετε να έχετε κοντά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η ενέργεια της πανσελήνου μπορεί να φανεί περισσότερο σαν μια αθώα πρόκληση παρά σαν ένα σοβαρό εμπόδιο, Τοξότες. Η προθυμία σας να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μπορεί να είναι ο λόγος που ακμάζετε κάτω από αυτή την πανσέληνο. Τα δημιουργικά σας έργα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε νέα ταλέντα που είναι από μόνα τους θεραπευτικά ή να ασχοληθείτε με ένα χαλαρωτικό καινούργιο χόμπι. Ο εμπλουτισμός της ψυχής σας, είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Καθώς βάζει την υπογραφή του ο υποκινητής της γης, θα κρατήσετε σφιχτά τον έλεγχο κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου Αιγόκεροι. Επειδή το φεγγάρι στον αντισυμβατικό Υδροχόο θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των έντονων αλλαγών στο δικό σας σπίτι, θα νιώσετε πως απειλείται η σταθερότητα και η δομή σας. Ουσιαστικά αυτή η σύνοδος, έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει τη φυσική σας ηγεσία και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, λόγω Υδροχόου.

Από την άλλη πλευρά, η ασυμβατότητα και η αέρινη στάση του Υδροχόου συγκρούονται σχεδόν άμεσα με την ανάγκη σας για δομή και παράδοση . Καθιστώντας όλο αυτό το σκηνικό, λίγο άβολο. Αναλογιστείτε τυχόν συμβατικές παραδόσεις και φιλοσοφίες που μπορεί να υποστηρίξετε, σαν αποτέλεσμα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος καθώς η πανσέληνος σας επηρεάζει να αμφισβητήσετε τους κοινωνικούς κανόνες. Ποιους κανόνες ορίζετε σαν αποτέλεσμα της προσωπικής σας φιλοσοφίας και πώς σας περιορίζουν;

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Αυτή η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα δυνατή για εσάς, Υδροχόοι. Συνήθως έχετε τη φήμη του αδιάφορου ζωδίου… και θα δυσκολευτείτε να συνδυάσετε την αναλυτική προσέγγιση των συναισθημάτων σας, με την επιρροή της πανσελήνου να τα διερευνήσετε προσεκτικά. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να ευδοκιμήσετε στη σχέση σας με την κοινωνική δικαιοσύνη κάτω από αυτή την ανθρωπιστική πανσέληνο . Η οποία θα φωτίσει την ενσυναίσθηση σας για το μεγαλύτερο καλό και θα ενισχύσει την επιθυμία σας για προοδευτική αλλαγή. Σαν αλτρουιστές του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι να επιστρέψετε στην κοινότητά σας . Ιδιαίτερα σε ομάδες που είναι περισσότερο παραμελημένες.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Ιχθύες . Καθώς το φεγγάρι σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα. Θα κληθείτε να επανεξετάσετε τις συναισθηματικές σας αναζητήσεις και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο απ’ αυτές! Ίσως η φαντασία και η δημιουργικότητά σας να σας βοήθησαν να θεραπεύσετε κάποιες πληγές . Αλλά προσέξτε να μην μπερδέψετε την τέχνη με την πραγματικότητα. Τείνετε να πετάτε στα σύννεφα και η πανσέληνος θα φωτίσει τυχόν παραμορφωμένα συναισθήματα που ίσως προσπαθήσατε να ωραιοποιήσετε. Διοχετεύστε τις φαντασιώσεις σας μέσα από τη ζωγραφική, τη συγγραφή ή μέσα από καλλιτεχνικέ δεξιότητες, που «μιλούν» στην ψυχή σας.