Ωροσκόπιο – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο της ημέρας

Ωροσκόπιο – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο της ημέρας

Κριός

Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Σας υποσχέθηκαν ότι θα δούλευαν πάνω σε κάτι, οπότε τώρα δώστε τους την ευκαιρία να κρατήσουν την υπόσχεσή τους.

Ταύρος

Το μέλλον επιφυλάσσει νέα υπέροχα πράγματα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να νιώσετε ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία από αυτή που αισθάνεστε ήδη. Μπορεί να μην το πιστεύετε και να θέλετε να τσιμπήσετε τον εαυτό σας, αλλά είναι αλήθεια!

 Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να αποφύγετε την υπερκατανάλωση φαγητού όταν γύρω σας υπάρχουν τόσες λιχουδιές. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας για να αντισταθείτε στον πειρασμό. Δεν θα σας βλάψει επίσης αν κάνετε μαζί κάποιου είδους σωματική δραστηριότητα!

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας τα πιο τρελά σας σχέδια. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε επεξεργαστεί όλες τις λεπτομέρειες. Θα είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν σε ο,τιδήποτε εάν το κάνετε να ακούγεται διασκεδαστικό!

Λέων

Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας τσακώνεστε διαρκώς σήμερα, να θυμάστε ότι μπορεί να μην υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Και οι δύο έχετε διαφορετικές απόψεις για κάποιο θέμα και έχετε και οι δύο το δικαίωμα να τις κρατήσετε.

Παρθένος

Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Είναι σημαντικό για εσάς να πάρετε μια απόφαση. Αν συνεργαστείτε θα καταφέρετε να φτάσετε σε μια λύση με την οποία θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ζυγός

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Δεν κερδίζετε τίποτα αν είστε διαρκώς απόμακροι, οπότε ανοίξτε την καρδιά σας στον/στη σύντροφό σας και πείτε τους τι αισθάνεστε. Αν είστε ανοικτοί με εκείνους, θα είναι και αυτοί με εσάς.

 Σκορπιός

Το να είστε ανταγωνιστικοί με τον/την αγαπημένο/η σας είναι ένα πράγμα, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι η σχέση σας δεν είναι διαγωνισμός. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, αλλά δύο άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να λειτουργήσει η σχέση τους.

Τοξότης

Αν θέλετε να καταλάβετε λίγο καλύτερα τον/την αγαπημένο/η σας, παρατηρήστε τους λίγο πιο προσεκτικά. Εάν προσέχετε μόνο τα μεγάλα πράγματα, θα χάσετε κάποιες από τις λεπτομέρειες, που τελικά αποδεικνύονται ουσιαστικές.

Αιγόκερως

Σήμερα η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Μόλις πάτε σπίτι, θα είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας όλο το άγχος της καθημερινότητας. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι μπορεί να κάνει για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Μην κολλάτε στα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι πρόθυμος/η να τα ξεπεράσει και το ίδιο θα πρέπει να επιδιώξετε και εσείς. Από τη στιγμή που πήρατε το μάθημά σας, μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας.

Ιχθύες

Σήμερα εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να σας πει πώς να εκφράσετε την αγάπη σας στον/στη σύντροφό σας. Ανάλογα με τη διάθεσή τους θα πρέπει να ακολουθήσετε άλλη προσέγγιση, αλλά ξέρετε ενστικτωδώς ακριβώς τι να κάνετε.