Ωρα Σισέ και… ευθύνης για τον Νικόλα Πατέρα

Το ενδεχόμενο και μόνο της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ προκαλεί… παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και μοιάζει αρκετό για να προσφέρει στην «πτωχευμένη» ΠΑΕ την απολύτως απαραίτητη τονωτική ένεση για την προοπτική «ανάπτυξης» και εξόδου από την κρίση που την οδήγησαν επιλογές και αποφάσεις του Νικόλα Πατέρα κατά τη διάρκεια που ηγήθηκε του διοικητικού σχήματος επί πολυμετοχικότητας.

Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να είναι (σύμφωνα με δημοσιεύματα) εκείνος που έχει αναλάβει το θέμα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τζιμπρίλ  Σισέ και της επιστροφής του στο τριφύλλι, ως ο άνθρωπος που -πράγματι- διατηρούσε και εξοκολουθεί να διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Γάλλο επιθετικό.

Σήμερα, τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι γνωστά. Το ταμείο είναι μείον… Είναι μείον και γι’ αυτό δεν πρέπει να επιβαρυνθεί. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, να επιβαρυνθεί από τη στιγμή που ο Νίκος Πατέρας πάρει τη μεγάλη απόφαση, σε ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης της δικής του συμβολής στο καταστροφικό «έργο» της «χρυσής» εποχής και προχωρήσει ο ίδιος στην πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του Τζιμπρίλ Σισέ.

Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωσή του, απέναντι στην ομάδα και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί και… ταπεινωθεί τα τελευταία χρόνια, αυτή πρέπει να είναι η μοναδική σκέψη του για να αποδείξει -με πράξεις και όχι λόγια- ότι είναι σε θέση να αναλάβει -επιτέλους- ένα μικρό μόνο κόστος (σχεδόν… μηδενικό σε σχέση με την τεράστια μαύρη τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που προκλήθηκε στο ταμείο της ΠΑΕ επί δικής του προεδρίας) των επιλογών του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει και πρέπει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και ο Νικόλας Πατέρας οφείλει και πρέπει να τον φέρει καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις του Γάλλου.

Είναι βέβαιο ότι μπορεί, μένει να διαπιστωθεί αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει ουσιαστικά την ΠΑΕ και να ξεκινήσει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του…

 

onspotrs.gr