Ψήφος εμπιστοσύνης στο κυπριακό ανθρώπινο δυναμικό από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise

Σε μια περίοδο που η οικονομία της Κύπρου διέρχεται τη σοβαρότερη κρίση και η ανεργία συνεχίζει να αυξάνεται ανησυχητικά, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise επιβεβαιώνει την στήριξη και εμπιστοσύνη του απέναντι στο κυπριακό ανθρώπινο δυναμικό, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των Κυπρίων που εργοδοτεί στις ξενοδοχειακές του μονάδες.

Σε σύνολο 330 εργαζομένων που απασχολήθηκαν τους τελευταίους μήνες στα τέσσερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ομίλου, περισσότεροι από 200 ήταν Κύπριοι. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Όμιλος προχώρησε σε πολλές προσλήψεις, υπερδιπλασιάζοντας το ντόπιο δυναμικό που εργοδοτεί. Προσλήφθηκαν συνολικά 124 Κύπριοι εργαζόμενοι – 91 άτομα το 2012 και 33 το 2013. Σε αυτό συνέτεινε και η ανέγερση και λειτουργία του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου, του υπερσύγχρονου Sunrise Pearl, από τον Ιούνιο του 2012 στην παραλία του Πρωταρά, δημιουργώντας πέραν των 100 νέων θέσεων εργασίας.

Οι Κύπριοι εργαζόμενοι του Ομίλου απασχολούνται σε διάφορα τμήματα και θέσεις, μεταξύ άλλων ως chefs, food & beverage manager, γκαρσόνια, μάγειροι, καμαριέρες, υπάλληλοι υποδοχής, τεχνικοί κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunrise.com.cy.