Ψήφισε ο Νίκος Αναστασιάδης- Η πατρίδα το διακύβευμα των εκλογών

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και από τον αγαπημένο του εγγονό του Άντυ, τη «μασκότ» του, όπως έχει πει ο ίδιος ο υποψήφιος, αλλά και τα άλλα εγγόνια του,  έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στο εκλογικό κέντρο του Λανίτειο Γυμνάσιο όπου τον ανάμεναν δεκάδες στελέχη του κόμματος και απλοί πολίτες.

Καθυστέρησε, μάλιστα πολύ να μπει στο κέντρο Β΄ να ψηφίσει καθώς όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Σε δηλώσεις του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, δήλωσε:

Είναι η ημέρα που ο λαός αποφασίζει έχοντας μπροστά του τις πιο κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν, αν μέσα από ισχυρή εντολή, η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα αντιμετωπίσει τα άμεσα προβλήματα της οικονομίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυπριακός λαός και το μεγάλο μας εθνικό πρόβλημα.

Η κρίση των πολιτών είναι μακριά και πάνω από ιδιοτέλειες. Δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι, πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Είναι πατριωτικό το διακύβευμα, η επιβίωση της πατρίδας και όχι των πολιτικών και των κομμάτων.