Χ.Μενιδιάτης: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Εγώ Weekly”, ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης, μίλησε για το ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αλλά και για την οικονομική κρίση.

Συγκεκριμένα φαίνεται να έχει σαν πρότυπό  του τον πατέρα του αφού δήλωσε: “Αν ακολουθήσω τα  βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας. ‘Ηταν ένας πραγματικός κύριος. Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει τίποτα”.

Επιπλέον πρόσθεσε για την προσωπική του ζωή: “Εδώ και 12 χρόνια είμαι με τη Νάνσυ, τα τελευταία 5 είμαστε παντρεμένοι και είμαστε μια χαρά. Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του”.

Ενώ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και για τις δυσκολίες του να ρθει ένα παιδί στον κόσμο είπε: “Δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές  -οι πατεράδες και οι  παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας”.