Χώρισε ο Άκης Πετρετζίκης – Δείτε την cheerleader πρώην σύντροφο του (Photos)

Σύμφωνα με αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” ο Άκης Πετρετζίκης και η Μιρένια Παπαδιονυσίου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Μιρένια είναι 25 ετών σπουδάζει πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει μεταξύ άλλων την ιδιότητα της cheerleader στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Η σχέση τους λοιπόν έληξε και ο διάσημος σεφ είναι και πάλι single με κάθε θαυμάστρια να μπορεί να ελπίζει ότι θα είναι ο επόμενος έρωτάς του.

 

View this post on Instagram

 

#acronantisamos #kefalonia #akispetretzikis 💙

A post shared by 𝓜𝓲𝓻𝓮𝓷𝓲𝓪 (@mireniapapadionisiou) on

 

View this post on Instagram

 

Κορίτσια μου νομίζω πως ηρθε η ώρα για νέο GIVEAWAY😊 • Αμυγδαλέλαιο ενυδάτωσης σώματος και μαλλιών με φυσικά αρώματα, το ένα γνωστό ως White Mask και το άλλο ως Kumqouat της εταιρίας @juicenailsgreece Δυο τυχερές λοιπον θα κερδίσουν από ένα προϊόν σε συνεργασία με τη @sofia_veneri_juicenailsgr Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε follow στη σελίδα @juicenailsgreece και @sofia_veneri_juicenailsgr καθώς επίσης και σχόλιο στη φωτογραφία με tag 3 φιλες σας που θα θέλατε να κερδισουν. Κάθε σχόλιο αποτελεί και μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα σχόλια κάνετε τόσο περισσότερες συμμετοχές έχετε 😉 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ❤️😁 Ο διαγωνισμός λήγει 15/11

A post shared by 𝓜𝓲𝓻𝓮𝓷𝓲𝓪 (@mireniapapadionisiou) on

 

View this post on Instagram

 

|| Don’t let yesterday use up too much of today || #afternoons #antisamoskefalonia #endofwork #nomakeup #tannedskin

A post shared by 𝓜𝓲𝓻𝓮𝓷𝓲𝓪 (@mireniapapadionisiou) on