Χώρισε η Κέιτι Χολμς μετά από πέντε χρόνια «μυστικής» σχέσης με τον… (Photos)

Έζησαν μια «μυστική» σχέση για πέντε ολόκληρα χρόνια, πάντα στα κρυφά και με κίνδυνο η αποκάλυψή της να έχει καταστροφικές συνέπειες για το ένα μέλος της.

Τελικά, μετά από πραγματική «οδύσσεια», αποκάλυψαν ότι είναι μαζί και ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Κι όμως, φαίνεται ότι η σχέση έπεσε στα βράχια.

Ο λόγος για τον Τζέιμι Φοξ και την Κέιτι Χολμς οι οποίο, σύμφωνα με τη Mirror, έχουν αναβάλει επ’ αόριστον το γάμο τους και οδηγούνται στο χωρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η Χολμς χώρισε από τον Τομ Κρουζ υπέγραψε σύμφωνο που της απαγόρευε να έχει δημόσια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τη λήξη του συμφώνου Φοξ και Χολμς αποκάλυψαν ότι είναι μαζί για διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών και ότι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Χολμς ανακάλυψε ότι ο Φοξ την απατούσε με άλλη γυναίκα και το γυαλί -που τόσο είχε αντέξει- φαίνεται ότι ράγισε οριστικά.

Άνθρωπος κοντά στην Χολμς ανέφερε ότι η γνωστή ηθοποιός «δεν μπορεί να ξεπεράσει ζητήματα εμπιστοσύνης που έχει με τον Φοξ».

Παράλληλα, η Χολμς εθεάθη πρόσφατα με τον παλιό συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της, Τζόσουα Τζάκσον, επιτείνοντας τις φήμες ότι η σχέση με τον Φοξ έχει τελειώσει.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Χολμς συζήτησε με τον Φοξ, του εξήγησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του και ότι ο ίδιος της είπε απλώς ότι λυπάται.