Χτύπησε κόκκινο η πόλωση! Ο Σαμαράς ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους

Χτύπησε κόκκινο η πόλωση και αυτό φάνηκε από την μεγάλη σύγκρουση Νέας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ την παραμονή Πρωτοχρονιάς με κύρια αφορμή τις δηλώσεις ότι σε περίπτωση εκλογής  του ΣΥΡΙΖΑ και ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας τα τοκοχρεολύσια δεν θα πληρωθούν.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας ένα χαρακτηριστικό στίγμα για το τι θα επακολουθήσει στις 24 ημέρες που απομένουν μέχρι την ημέρα των εκλογών.

«Δηλαδή, να πάνε τη Χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία. Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο Ελληνικός λαός. Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!» δήλωσε ο πρωθυπουργός . Είχαν προηγηθεί δηλώσεις τόσο από τον Δ. Σταμάτη όσο και από την ΝΔ.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Α. Σαμαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νέα χρονιά και τόνισε πως τα δύσκολα πέρασαν. «Από τη θέση μου κάνω τα πάντα, ώστε όσα δύσκολα περάσαμε να τα αφήσουμε πίσω οριστικά! Και από δω και στο εξής, να έχουμε μόνο «μπροστά». Κάθε μέρα, της νέας χρονιάς και των επόμενων ετών, να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το 2015»

Παράλληλα σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και κάλεσε τους πολίτες να μην αφήσουν τον τόπο να γυρίσει στο χθες «Είμαι βέβαιος ότι η Πατρίδα μας έχει μπει σε ανοδική πορεία. Και πολύ σύντομα, όλο και περισσότεροι θα τη νιώθουν προσωπικά. Φτάνει να μείνουμε μονοιασμένοι, στο δρόμο της σταθερότητας και της Ανάπτυξης. Στο δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Που δεν γλιστράει πίσω στο χθες.

Πάνω απ’ όλα εύχομαι στη χώρα μας ενότητα και σύνεση. Ώστε οι αγώνες του Έθνους να δικαιωθούν. Η κρίση να αποτελεί παρελθόν. Η αξιοπρέπεια, η τιμή και η προκοπή του λαού μας να μην απειλείται από κανένα. Και το χαμόγελο να μπει σε κάθε σπίτι το 2015» σημείωσε ο πρωθυπουργός.