Χρυσαφικά πάνω των τριών χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από οικία στην Λεμεσό

Κλοπή διαπράχθηκε χθες σε οικία, χρυσαφικών αξίας πάνω των τριών χιλιάδων ευρώ στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στο χωριό Ψεματισμένο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου από γυναίκα από τον Ψεματισμένο ότι την ίδια ημέρα και μεταξύ των ωρών 05.30 – 17.00 άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο της διάφορα χρυσαφικά.

Μεταξύ των κλοπιμαίων περιλαμβάνονται ένα ρολόι γυναικείο αξίας 500 ευρώ, ένα ρολόι ανδρικό αξίας 400 ευρώ, δύο χρυσά βραχιόλια αξίας χιλίων ευρώ, ένα χρυσό σταυρό αξίας 500 ευρώ, ένα σετ από μαργαριτάρια, βραχιόλι, δακτυλίδι και σκουλαρίκια αξίας 200 ευρώ, 4 ασημένια δακτυλίδια αξίας 80 ευρώ, ένα ανδρικό χρυσό σταυρό αξίας 300 ευρώ και μία καδένα χρυσή αξίας 250 ευρώ.

Μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου μετέβη στη σκηνή όπου από έρευνες που διενήργησε διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι απέκτησαν είσοδο στο σπίτι παραβιάζοντας την αλουμινένια πόρτα της κύριας εισόδου με αιχμηρό αντικείμενο και έκλεψαν τα χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των τριών χιλιάδων ευρώ.

Στο σπίτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ενώ οι άγνωστοι είχαν αποκόψει την κάμερα από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Τα κλαπέντα καλύπτονται από ασφάλεια.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.