Χρυσαφένιος… «θρόνος» για την Donatella Versace

Η Donatella Versace είναι γνωστή για το εκκεντρικό στυλ της και τις στιλιστικές της επιλογές. Τώρα ως καλλιτεχνική διευθύντρια του θρυλικού οίκου Versace κάνει νέα ανοίγματα και στο χώρο της διακόσμησης με ένα αντικείμενο που θα γίνει σίγουρα… φετίχ.

Που λέτε λοιπόν η Donatella συνεργάστηκε με τους Haas Brothers και δημιούργησαν μια καρέκλα με τον όνο«Αμέσως μόλις γνώρισα τους Haas Brothers ήξερα ότι ήθελα να δουλέψω μαζί τους για ένα ιδιαίτερο project» δήλωσε η Ντονατέλα Βερσάτσε, πλέκοντας το εγκώμιο του σχεδιαστικού διδύμου.

«Έχουν τόση ενέργεια και οι ιδέες τους είναι πράγματι τολμηρές. Ανυπομονούσα να δω με ποιον τρόπο αυτές θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τη φιλοσοφία του οίκου Versace. Τo interior design πάντα με ενδιέφερε, ήδη από τότε που ο αδερφός μου Gianni κυκλοφόρησε είδη σπιτιού στα ’90s. Ήταν ο πρώτος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής που το έκανε», πρόσθεσε η  διευθύντρια του οίκου.

Οι δημιουργοί της… πολύτιμη καρέκλας δήλωσαν ότι πηγή έμπνευσή τους ήταν η ίδια η Donatella και ο rock n’ roll χαρακτήρας της.

Η καρέκλα έχει κατασκευαστεί από ορείχαλκο και το σχέδιό της θυμίζει κερήθρα, ενώ έντονη αντίθεση κάνει το μαύρο πολυτελές δέρμα με το οποίο έχουν ντύσει το κάθισμά της.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, μπορεί να αποκτήσει από τον Μάιο την συγκεκριμένη καρέκλα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου, www.versace.com.

Μια πρώτη εικόνα όμως θα μπορέσετε να πάρετε στη Διεθνή Έκθεση Επίπλου στο Μιλάνο που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου.