Χριστόφιας: Τον παρακαλούσαμε να πληρωθεί και τώρα απαιτεί έξτρα. Αυτός έλειπε τώρα να με πάρει στα Δικαστήρια!

Στο επίκεντρο το θέμα πόθεν έσχες καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία του Δημήτρη Χριστόφια.

Γίνεται λόγος για ψευδή στοιχεία που ο ίδιος έδωσε για τα περιουσιακά του στοιχεία στη δημοσιότητα.

“Δεν γίνεται ειλικρινά. Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος. Έμεινα άναυδος! Αυτός έλειπε τώρα να με πάρει στα Δικαστήρια! Προσπαθεί η Δεξιά και η Ακροδεξιά συνέχεια να τα καταφέρει να με πάρει στα Δικαστήρια γιατί διακυβέρνησα τον τόπο. Και δεν τα κατάφερε ως τώρα και θα με πάρει ο κ. Μιλτιάδης”!

Πικραμένος ο Δημήτρης Χριστόφιας για το γεγονός ότι θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με έναν άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν πολύ στενός του φίλος, αναφορικά με το θέμα των οικονομικών του διαφορών με τον γνωστό εργολάβο Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα για τις οικονομικές απαιτήσεις του κ. Νεοφύτου, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι είναι ιδιαίτερα λυπημένος για το γεγονός ότι τον μηνύει ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και που μέχρι πρότινος ήταν και στενοί φίλοι.

Τόνισε ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου πληρώθηκε με το ζόρι το ποσό των 270.000 ευρώ, ενώ αρνείτο για δύο χρόνια να πάρει το ποσό που του πρόσφερε η οικογένεια Χριστόφια και μάλιστα η Ελισάβετ, σύμφωνα με τον κ. Χριστόφια τον παρακαλούσε να πληρωθεί.

Ο τέως Πρόεδρος δεν αρνείται να πληρώσει αλλά ένεκα δυσκολιών θα δώσει ακόμα μια δόση στο τέλος του χρόνου.