Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης από τη Δέσποινα Βανδή

Tο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Το Bazaar αγάπης, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στο εμπορικό κέντρο Avenue, (Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι).

Φέτος, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων, τα οποία λειτουργούν στους δήμους Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Χειροποίητα γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα είναι κάποια από τα είδη που θα μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο Bazaar και να συμμετάσχει με τις αγορές του, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Bazaar τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Όλοι οι εθελοντές και οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν καθώς και οι φίλοι της Δέσποινας Βανδή έχουν αγκαλιάσει, για άλλη μια χρονιά, την ενέργεια αυτή, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό, ώστε να μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.