Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα  του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ. Ιωνά Νικολάου

“Το θαύμα της έλευσης του Θεανθρώπου στη Γη, μας γεμίζει κάθε χρόνο, με χαρά και πίστη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για τις επερχόμενες γενεές. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, το μήνυμα της ελπίδας για ένα αισιόδοξο μέλλον της Κύπρου, είναι πιο ηχηρό.

Στηριζόμενοι στην επιμονή, την υπευθυνότητα, τις υπομονετικές προσπάθειες και τη συνέπεια του κυπριακού λαού, πετύχαμε τους στόχους μας να αποκαταστήσουμε τη θέση της Κύπρου στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο γίγνεσθαι, ώστε να υποδέχεται το 2018 ως μια σύγχρονη και ασφαλής χώρα, παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους θα συνεχίσουν να εργάζονται με σκοπό την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη διαφορά και τη διαπλοκή, και ενισχύοντας τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης και εμπέδωση της βασικής αρχής του κράτους δικαίου. Ο αγώνας για πρόληψη και πάταξη του σοβαρού εγκλήματος,και κάθε μορφής τρομοκρατικής απειλής αποτελεί καθημερινήμέριμνά μας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης του πολίτη, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής και ανάπτυξης του τόπου.

Αντλώντας θάρρος, πίστη και δύναμη από το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, να συνεχίσουμε μαζί να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και τα εμπόδια για ένα καλύτερο μέλλον.Οι μέρες που θα έρθουν να φέρουν χαρά και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, και ο ήλιος της ειρήνης και της δικαιοσύνης να φωτίσει την πατρίδα μας στο σύνολό της, αλλά και τον δρόμο του καθενός ξεχωριστά.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευχάριστες στιγμές να σας συντροφεύουν την περίοδο των εορτών. Ας επιδείξουμε όλοι την πρέπουσα, υπεύθυνη οδική συμπεριφορά καιμε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας, να προστατεύσουμε το πολύτιμο αγαθό της ανθρώπινης ζωής. Φέτος, να μην επιτρέψουμε οι στιγμές ευτυχίας να διαγραφούν στην άσφαλτο λόγω απερισκεψίας και να υποδεχθούμε όλοι μια νέα χρονιά γεμάτη θετικές προοπτικές και αισιοδοξία!

Καλά Χριστούγεννα, ατομική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους σας για το 2018!”