Χριστοδουλίδης: Στόχος η ενίσχυση του βαθμού υλοποίησης των κυβερνητικών αποφάσεων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε απόψε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι «κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης είναι η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και ο περαιτέρω σχεδιασμός πάντα στη βάση του προεκλογικού προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γίνεται συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το βαθμό υλοποίησης των αποφάσεων που έχουν ληφθεί καθώς επίσης για τον περαιτέρω σχεδιασμό, τα μετέπειτα βήματα, στη βάση, επαναλαμβάνω, του προεκλογικού προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς πού βρίσκεται ο σχεδιασμός ή η υλοποίηση των αποφάσεων, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «υπάρχει σε σημαντικό ποσοστό υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και ακριβώς ένας από τους στόχους της σημερινής συνάντησης είναι να ενισχυθεί ο ρυθμός υλοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά επίσης να γίνει και ένας καλύτερος σχεδιασμός για τις επόμενες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο».