Χριστοδουλίδης: Ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της πατρίδας μας είναι κοινός

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, είπε σήμερα ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της πατρίδας μας θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν υπάρχει ενότητα.

Σε δηλώσεις του μετά τη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Παραλίμνι, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «ένας λόγος, για τον οποίον πέτυχε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και οδήγησε στην ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που είναι το σημαντικότερο επίτευγμα του κυπριακού λαού, είναι ότι υπήρξε ενότητα και συλλογικότητα.

Θεωρώ πως το σημαντικότερο μήνυμα που πρέπει να προωθήσουμε και σήμερα, χωρίς να παραβλέπουμε τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις ή αντιλήψεις, είναι ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της πατρίδας μας είναι κοινός, και θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν συνεργαστούμε από κοινού».

΄Μετά τη δοξολογία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατέθεσε στεφάνι στην Πλατεία Ηρώων στο Παραλίμνι και ακολούθως δέχθηκε το χαιρετισμό της Επαρχιακής Παρέλασης στη Σωτήρα.