Χριστοδουλίδης: Αυτή τη στιγμή η κοινωνία απαιτεί από όλους σοβαρότητα

“Δεν είναι η ώρα των προεδρικών εκλογών”

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.  Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στη Πάφο μετά το μνημόσυνο του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Θεοδώρου, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή η κυπριακή κοινωνία αυτό που απαιτεί από όλους μας, είναι σοβαρότητα προσήλωση και συνέχιση, σε μια τιτάνια προσπάθεια. Μια προσπάθεια  η οποία φέρνει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα είτε αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας, είτε αφορά τις μεταρρυθμιστικές δράσεις, είτε αφορά την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας , είτε αφορά την αναβάθμιση σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε  πως την ίδια σοβαρότητα απαιτεί όσον αφορά και το στόχο της επίλυσης του κυπριακού και της επανένωσης της πατρίδας.

Πρέπει να δούμε πώς επαναρχίζει η προσπάθεια έτσι ώστε να διερευνηθούν οι προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εργαστούμε για να επανενώσουμε την πατρίδα μας, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης.

“Ξέρετε σε μια 5ετία διακυβέρνησης πραγματοποιούνται τρεις τουλάχιστον εκλογικές διαδικασίες”, τόνισε ο Κ.Ε..

“Φανταστείτε αν ξεκινούσαμε ή αν κάναμε προεκλογική εκστρατεία ένα χρόνο προηγουμένως , δεν θα κάναμε τίποτε άλλο”, κατέληξε.