Χριστίνα Παππά: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τον Κώστα Παπαποστόλου μίλησε η Χριστίνα Παππά με αφορμή τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

«Πέφτω από τα σύννεφα με όλες αυτές τις καταγγελίες που ακούγονται. Είμαι ενάντια και θεωρώ καταδικαστέο ό,τι έχει να κάνει με βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ό,τι έχει να κάνει με το λεκτικό κομμάτι, υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες. Όταν θα πάω σε μια συνεργασία και ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολος, αλλά το πρεστίζ που θα πάρω θα με κάνει να το ανεχτώ, να το καταπιώ. Είναι άδικο να κατηγορώ μετά. Αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις» εξήγησε η ίδια.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε: «Τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Αν δεν αντέχω, θα σηκωθώ να φύγω. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να κατακρίνουμε».

Όσο για το αν έχει δεχτεί εκείνη παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της, είπε: «Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο στα παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει γιατί θέλει δύναμη και μεγάλο κουράγιο να το αντιμετωπίσεις».