Χιούμορ Τσίπρα για Περιστέρα: «Τρώω ξύλο, μην νομίζετε» (Video)

«Τρώω ξύλο, μην νομίζετε», απάντησε… με γερή δόση χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιώργο Αυτιά όταν ο τελευταίος τον ρώτησε τι του λέει η σύζυγός του Περιστέρα για την ακρίβεια.

Αυτό ήταν και το μόνο σχόλιο που έκανε σχετικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΦΠΑ λέγοντας ότι θεωρεί ότι ήταν λάθος η αύξησή του καθώς το πρόβλημα με το συγκεκριμένο φόρο είναι η εισπραξιμότητα. «Είναι λάθος. Θα εισπραχθεί, αλλά είναι λάθος γιατί το μεγάλο πρόβλημα με τον ΦΠΑ δεν είναι ο συντελεστής, αλλά η εισπραξιμότητα. Τους είπαμε να δώσουμε μια μάχη να αυξήσουμε την εισπραξιμότητα. 5% να την αυξήσουμε θα έχουμε τα έσοδα που χρειαζόμαστε, μην αυξάνετε τον συντελεστή στην εστίαση».

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης ο κ. Τσίπρας δέχθηκε μια ακόμη ερώτηση για τη γυναίκα του από το δημοσιογράφο, με τον τελευταίο να του λέει «Ξέρω ότι η σύζυγός σας ήταν συνέχεια στο τηλέφωνο».

Και αν και ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει ευθέως, τόνισε ότι είναι τυχερός που έχει μια οικογένεια που τον στηρίζει. «Ακόμη και τα παιδιά που είναι μικρά η επαφή μαζί τους είναι σημαντική. Αυτό που με στηρίζει εμένα είναι η επιγνωση ότι όλα είναι εφήμερα, σημασία έχει να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου».