Χειροπέδες σε 43χρονο για τον ξυλοδαρμό γυναίκας, στη Λάρνακα

Χειροπέδες σε 43χρονο για τον ξυλοδαρμό γυναίκας, στη Λάρνακα

Συνελήφθη 43χρονος για αδικήματα που αφορούν τον Πέρι της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 43 ετών, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Πέρι της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Πέρι της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το περιστατικό  συνέβη χθες  σε δρόμο στην περιοχή του λιμανιού Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος  δράστης του επεισοδίου τις προηγούμενες ώρες είχε πωλήσει όχημα στην γυναίκα, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με το παιδί της υπό το καθεστώς αιτήτριας ασύλου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το όχημα δεν είχε κάποιο πρόβλημα, την ίδια ημέρα παρουσίασε μηχανικές βλάβες και η γυναίκα το οδήγησε σε μηχανικό, ο οποίος της συνέστησε να το επιστρέψει στον πωλητή καθώς είχε σοβαρές ζημιές.

Η γυναίκα μετέβη στον πωλητή ζητώντας επιστροφή των χρημάτων της, ωστόσο φαίνεται να συνάντησε την έντονη αντίδραση του.

Τότε η ίδια τον προειδοποίησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία για να αναφέρει το γεγονός, με αποτέλεσμα ο δράστης να κατέβει από το διαμέρισμα πολυκατοικίας στο οποίο διαμένει και να χτυπήσει τη γυναίκα, που κρατούσε το παιδί της ενός έτους. Στη συνέχεια, ο δράστης επιτέθηκε και στον αδελφό της γυναίκας.