Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Εκβίαζαν και απειλούσαν 40χρονο

Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Εκβίαζαν και απειλούσαν 40χρονο

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απειλής και εκβίασης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξι πρόσωπα φέρεται να μετέβηκαν στην οικία 40χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου και απειλώντας τον, απαίτησαν να τους πληρώσει χρηματικό ποσό που όπως ισχυρίστηκαν ο ίδιος χρωστούσε.

Αφού ο 40χρονος ανάφερε στους έξι υπόπτους ότι δεν οφείλει χρήματα σε οποιοδήποτε πρόσωπο, αυτοί εξέφρασαν εκ νέου εναντίον του, απειλή ότι θα του κάνουν κακό και αποχώρησαν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 32, 28, 29 και 40 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Οι 28χρονος, 29χρονος και 40χρονος φέρεται να είναι τρία από τα έξι πρόσωπα που μετέβησαν στην οικία του 40χρονου και τον απείλησαν, ενώ ο 32χρονος φέρεται να είναι έβδομο πρόσωπο που συνδέεται με τη διάπραξη των αδικημάτων.

Το πρωί σήμερα οι τέσσερις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα μονοήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Check Also

Συννεφιασμένος καιρός με μεμονωμένες ελαφρές βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά …

Δαμιανού για φυλακές: Απαιτούμε πλήρη εξιχνίαση και διαφάνεια

Όταν καταρρέει το σπίτι σου δεν κάνεις μελέτες στατικής επάρκειας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο  …