Χειροπέδες σε 32χρονο για κλοπές – Διέμενε παράνομα στη Κύπρο

Χειροπέδες σε 32χρονο για κλοπές – Διέμενε παράνομα στη Κύπρο

Στο πλαίσιο διερεύνησης έξι υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, καθώς επίσης και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018 και 2021 στην επαρχία Λευκωσίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονου.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 9.50 χθες βράδυ στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συγκεκριμένος 32χρονος.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκε ποσότητα χρυσαφικών, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές συσκευές, τιμαλφή και άλλα, για τα οποία επίσης δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα στοιχεία του είναι καταχωρημένα στον κατάλογο απαγορευμένων μεταναστών.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία, βρισκόταν εκεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, το οποίο επίσης συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Check Also

Ελεγκτική Υπηρεσία: Τι αναφέρει για τη διαπραγμάτευση με Ryanair

Ανακοίνωση Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφορικά με την Έκθεσή της για τη διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για …

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών – Όλες οι λεπτομέρειες

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών σε κατοικίες ευάλωτων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας Σε συνέχεια των …