Χειροπέδες σε 23χρονο – Εντοπίστηκαν στη κατοχή του κλοπιμαία κινητά

Χειροπέδες σε 23χρονο – Εντοπίστηκαν στη κατοχή του κλοπιμαία κινητά

Κινητά τηλέφωνα τα οποία είχαν κλαπεί μετά από διάρρηξη καταστήματος στη Λεμεσό, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στην κατοχή άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λευκωσία. Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 23χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή της Λήδρας, για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, καθώς και για την παράνομη κατοχή περιουσίας, αφού στην κατοχή του τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα, για τα οποία ο ύποπτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και ένα δερμάτινο καφέ πορτοφόλι με διάφορα κέρματα Κύπρου, Αγγλίας και Ρωσίας.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο κινητά τηλέφωνα, αξίας 279 ευρώ, είχαν κλαπεί από κατάστημα ηλεκτρονικών, στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη του καταστήματος. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 02-03 Σεπτεμβρίου και από το κατάστημα κλάπηκαν συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, αξίας 445 ευρώ. Καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 03 Σεπτεμβρίου από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.