Χειροπέδες σε 21χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 21χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν αργά χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ στην Λάρνακα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 Εναντίον του 21χρονου προέκυψε μαρτυρία σχετικά με τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης, βάρους 170 γραμμαρίων περίπου, η οποία εντοπίστηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στις 19 του περασμένου Μαΐου, 2019. Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο σε κοντινή απόσταση από καφενείο στην Λάρνακα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας στο καφενείο και σε άλλα εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Λάρνακα.

 Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 22 και 19 χρόνων. Οι τρεις τους είχαν εντοπιστεί μεταξύ άλλων θαμώνων εντός του καφενείου και σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή τους μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Στην κατοχή του 26χρονου είχε εντοπιστεί μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του 22χρονου και του 19χρονου είχε εντοπιστεί μικροποσότητα κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.