Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για κλοπή από οικία 82χρονης

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από κατοικία. Πρόκειται για δύο κατοίκους Λεμεσού, 21 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η κλοπή διαπράχθηκε το απόγευμα της 12ης Ιουνίου 2023, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, 82χρονη, γύρω στις 5μ.μ., ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, εισήλθε από την ανοικτή πόρτα εισόδου, στο σαλόνι του σπιτιού, άγνωστός της νεαρός άνδρας, ο οποίος της ζήτησε να του δώσει λίγο νερό. Η παραπονούμενη μετέβη στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα ποτήρι νερό, το οποίο πρόσφερε στον άγνωστο.

Μετά την αναχώρηση του νεαρού, η 82χρονη διαπίστωσε ότι από τη τσάντα της, η οποία βρισκόταν στο σαλόνι, έλειπε χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά της έγγραφα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.