Χατζησάββας: Περδίκη έκανες το ψέμα σουρωτήρι…ΝΤΡΟΠΗ σου

Είναι με έκπληξη που διάβασα από τον ηλεκτρονικό τύπο της Κύπρου, ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης έχει διαψεύσει το γεγονός ότι μου έκαναν πρόταση, την χρονική περίοδο που ήμουν έμμισθο προσωπικό των Οικολόγων και συγκεκριμένα επαρχιακός γραμματειακός λειτουργός Οικολόγων Λάρνακας να με δηλώσουν και ως τον οδηγό του. Αυτά μου είχαν μεταφέρει τόσο ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κινήματος Γ.Περδίκης, (κατ ιδίαν αλλά και μέσω τηλεφώνου) ο επαρχιακός Οικολόγων Λάρνακας Χαράλαμπος Ηρακλέους αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία στην πορεία αποσκίρτησαν και έφυγαν από τους Οικολόγους.

Μου κάνει εντύπωση που ο κ. Περδίκης έχει επιλεκτική μνήμη και θυμάται μόνο όλα όσα τον συμφέρουν. Ας δώσει στην δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα. Ας δώσει στην δημοσιότητα ο λαλίστατος κ. Περδίκης την συμφωνία που έκανε με την ΕΔΕΚ στα πλαίσια των Ευρωεκλογών μετά την επιτυχή εκλογή του κ. Παπαδάκη. Ποια ήταν τα φέουδα που ζήτησαν και πήραν οι Οικολόγοι για να γίνει η παντρειά;

Δηλώσατε έμμισθη λειτουργό του Κινήματος ως ‘συνεργάτιδα’ του κ. Παπαδάκη εδώ στην Κύπρο, ενώ η δουλειά της ήταν στα των Οικολόγων σε συγκεκριμένη επαρχία; Λαμβάνει κ. Περδίκη το Κίνημα Οικολόγων χρήματα από αυτή την συνεργασία; Διορίσατε την κόρη του αναπληρωτή προέδρου του Κινήματος ως συνεργάτιδα στις Βρυξέλλες του ευρωβουλευτή Παπαδάκη χωρίς να γίνουν οι σωστές και ενδεδειγμένες διαδικασίες ανάμεσα στα μέλη ή έστω ανάμεσα στα στελέχη του Κινήματος; Δηλαδή να προκηρυχθεί η θέση, να στείλουν βιογραφικά οι ενδιαφερόμενοι (από τα μέλη ή τα στελέχη) και να επιλεγεί ο ή η άριστος/η των αρίστων; Είναι ο αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων συγγενής με την σύζυγο σας; Αυτή η ενέργεια σας, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ακόμα και παραίτηση ιδρυτικού στελέχους των Οικολόγων (την Θ.Χ.); Έχετε μετατρέψει το Κίνημα Οικολόγων σε προσωπικό και οικογενειακό σας μαγαζάκι και αν δει κάποιος όλα αυτά τα χρόνια την ηγετική πυραμίδα είστε η ίδια τραγική και απαράδεκτη παρεούλα κάτω από μια παράγκα.

Επίσης μετά την διάψευση από εσάς, της δικής μου τοποθέτησης (όσο αφορά το θέμα του οδηγού) είπατε ότι χρέη οδηγού εκτελεί η Σύλβια Παπαμακαρίου η οποία είναι ιδιαίτερα γραμματέας σας εδώ και αρκετά χρόνια. Δώστε στην δημοσιότητα τα συμβόλαια που μας είχατε δώσει και υπογράψαμε όλο το προσωπικό (με τις τότε ημερομηνίες) να δούμε αν γράφει μέσα πως η κα. Σύλβια Παπαμακαρίου έχει αυτά τα καθήκοντα. Είχα συνεργασία και εργάστηκα στο Κίνημα την χρονική περίοδο Μαρτίου 2013 μέχρι Ιανουάριο 2016. Αυτά τα 3 χρόνια δηλώνω δημόσια ότι ποτέ μα ποτέ η κα. Σύλβια Παπαμακαρίου δεν είχε κανένα καθήκον που να έχει σχέση με το ζήτημα του οδηγού ή να εκτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια τέτοιου είδους καθήκοντα.

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Και θα έπρεπε να ντρέπεστε που εμπαίζετε την νοημοσύνη μας. Προσωπικά απεχθάνομαι το ψέμα και το έχω αποδείξει και με πράξεις αρκετές φορές μέσα από τα χρόνια που είχαμε την συνεργασία μας. Άλλοι αποδείχθηκαν με την πάροδο του χρόνο ασυνεπείς και αγνώμονες. Και κάτι άλλο να θυμάστε ότι εγώ σας απέρριψα και όχι εσείς διότι είστε αυτοί που είστε. Απών σας ξέρει ακριβά σας αγοράζει.

Υ.Γ. Για όσα δηλώνω δια της παρούσης βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο πως λέω την αλήθεια. Εσείς κ. Περδίκη;

Με τον αναλογούντα σεβασμό

Σταύρος Χατζησάββας
ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΑΛΗΘΙΝΟΣ