Χατζηγεωργίου:Ο λαός δεν θέλει Αναστασιάδη στην εξουσία

Η επιλογή του Νίκου Αναστασιάδη σημαίνει κυβέρνηση σωτηρίας της δεξιάς,  επέλαση πάνω στα δικαιώματα των εργαζομένων, σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις Ημικρατικών οργανισμών, με συνεπακόλουθο την απώλεια νέων χιλιάδων θέσεων εργασίας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Τάκης Χατζηγεωργίου… «Εμείς προειδοποιούμε γι’ αυτό καθαρά. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία και η χθεσινή δήλωση του στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jörg Asmussen».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγεωργίου, ο κ. Asmussen θέλει εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις, «τις οποίες προφανώς μόνο ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να υλοποιήσει».

Εκτίμησε ότι ένα από τα πιο καθαρά μηνύματα των εκλογών είναι πως ο κυπριακός λαός δεν θέλει να δει τον κ. Αναστασιάδη στην εξουσία…«ξέρουμε ότι η αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας την ερχόμενη Κυριακή είναι δύσκολη. Πατούμε γερά στο χώμα και απευθυνόμαστε στους πολίτες. Αναζητούμε και επιδιώκουμε αναγκαίες συνεργασίες», είπε.

Υπενθύμισε ότι ο κ. Αναστασιάδης στα πενηντάχρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας  έλεγε ότι «η καλύτερη λύση για ορισμένους από αυτούς τους (ημικρατικούς) οργανισμούς είναι η μετοχοποίηση ή ιδιωτικοποίηση. Θεωρούνται οι λέξεις αυτές δηλαδή, πρόσθεσε ο κ. Χατζηγεωργίου, ως συνώνυμα, ενώ παρέπεμψε και σε δήλωσε του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ στις 27/5/2010, ο οποίος είχε πει πως «οι οργανισμοί που εισηγείται ο ΔΗΣΥ να μετοχοποιηθούν και μερικώς να αποκρατικοποιηθούν είναι η Αρχή λιμένων Κύπρου, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου».

Ερωτηθείς εάν ο κ. Μαλάς θα έχει επαφή με την ΕΔΕΚ και τον Γιώργο Λιλλήκα, ο εκπρόσωπος του επιτελείου του είπε ότι ο Σταύρος Μαλάς θα έχει συνάντηση αύριο στις 9.30 το πρωί με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, ενώ με τον Γιώργο Λιλλήκα «δεν γνωρίζουμε ακόμα».