Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το δεύτερο 10ήμερο Απριλίου

Ο μήνας συνεχίζεται και προσφέρει εκπλήξεις και δώρα σε όλα τα ζώδια. Αυτό μεταφράζεται σε αγάπη για τους μόνους και χωρισμένους, αλλά και χρήμα για όσους το χρειάζονται.

Κριός: Γκάμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Δηλώστε χωρίς άλλες περιστροφές επικοινωνιακού τύπου και καθυστερήσεις, αυτά που θέλετε από τον σύντροφο σας, και δώστε του και τον ανάλογο χρόνο, για να σκεφτεί και να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Σίγουρα όλα θα πάνε όπως τα έχετε σκεφτεί.

Ταύρος: Στρόβιλος Εβένινος

Υπάρχουν πολλές και ιδιαίτερες δυσκολίες, στην οικονομική καθημερινότητα του συντρόφους σας, που πραγματικά είναι και αυτός ο λόγος, που η σχέση σας, δεν εξελίσσεται τόσο γρήγορα, όσο και θα έπρεπε. Από τον νέο μήνα, κάποια πράματα θα καλυτερέψουν.

Δίδυμοι: Αττάρτ – Το Φως

Το ότι αυτήν την εποχή, που όλα είναι συμμαχικά γύρω σας, εσείς είστε στην αισθηματική σας ζωή, τελείως μόνοι, μόνο σε καλό σας βγαίνει τελικά. Κινηθείτε και λύστε τα πρακτικά σας προβλήματα και φέρτε πιο κοντά τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος: Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Μην είστε απόλυτα σίγουροι, για όλα αυτά που ακούτε για τον σύντροφο σας, από τρίτους. Αν δεν μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας και άμεσα, το καλύτερο θα ήταν, να το ρωτήσετε στον ίδιο, όπου και εκεί μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.

Λέων: Ουρμιαά – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Η μέρα που θα δείτε έναν πρώην σας, έξω από το σπίτι σας, μπροστά από την εργασία σας, ή την επαφή του να χτυπάει στο κινητό σας, δεν είναι και ιδιαίτερα μακριά από τώρα. Ετοιμαστείτε για αλλαγές, που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

Παρθένος: Η Μπρατσέρα

Υπάρχει ανάγκη για να τολμήσετε, νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, υπό έναν νέο έρωτα που μέχρι στιγμής, δεν σας έχει απογοητεύσει. Είσαστε πια έμπειροι και ξέρετε τι θέλετε και πότε. Επίσης, στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει άνοδος.

 

Ζυγός: Η Κουκουβάγια

Η σχέση σας χρειάζεται κάτι που θα την αναζωογονήσει. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο άνθρωπος σας, και που θα δείτε εμπράκτως ότι θα το προσπαθήσει. Σίγουρα και η ανοδική τάση και των δύο σας, στα οικονομικά, θα παίξει τον ρόλο της.

Σκορπιός: Ο Δρόμος

Υπάρχουν ακόμη πολλά ανοιχτά μέτωπα, στην ζωή του ανθρώπου σας, που πρέπει πρώτα να τα λήξει, και μετά να πάρει τις όποιες αποφάσεις του, για την πορεία σας. Μέχρι τότε, εσείς μην χάνεστε από τους ανεβασμένους ρυθμούς της εργασίας και την καθημερινότητα σας.

Τοξότης: Ο Ήλιος

Αναζητήστε λύσεις μέσα στην σχέση σας, και όχι με το να σχολιάζετε τα προβλήματα με τους τρίτους. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις και αν πια σας έχουν κουράσει, θα πρέπει να μηδενιστούν, με την μετοίκηση κάποιου από τους δύο σας. Φροντίστε και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Δύο άτομα έχουν την καρδιά σας, στα χέρια τους, αλλά πραγματικά δεν ξέρουν να την αξιοποιήσουν. Εσείς που είστε και αυτοί, που θα λάβετε την τελική απόφαση, με ποιον θα συνεχίσετε, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι οι για πολύ ακόμη παράλληλες διαδρομές, πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια.

Υδροχόος: Ζαρά – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Σαφώς και δεν είναι και τόσο εύκολο…για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση από την αρχή, και ειδικά εσείς, που έχετε περάσει από τόσες δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η ευκαιρία η καλή, ίσως και η καρμική θα σας δοθεί, άρα μην την χάσετε.

Ιχθείς: Βααλιντέ – Το Σκοτάδι

Αυτήν την περίοδο καλύτερα να προωθήσετε τα οικονομικά – επιχειρηματικά σας σχέδια…και μετά σε δεύτερο και πιο χαλαρό ρυθμό, να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε, νέους ανθρώπους που κυκλοφορούν δίπλα σας και ήδη σας έχουν ερωτευτεί.