Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το τρίτο δεκαήμερο Οκτωβρίου

Ο μήνας μπαίνει στο τελευταίο του δεκαήμερο και η σκέψη όλων των ζωδίων, πάει στην εξυγίανση των ερωτικών τους υποθέσεων.

Κριός Τα Άνθη

Το να είτε μια μαζί και εκατό χώρια από τον αγαπημένο σας, δεν σας ενδιαφέρει σαν ιδέα και κατάσταση. Αν αυτό είναι κάτι που το ζείτε τώρα, πρέπει να μιλήσετε και να βάλετε επιτέλους σε μια σειρά. Θα το καταφέρετε.

Ταύρος Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Οι προσωπικές συνθήκες στην ζωή του συντρόφου σας, έχουν αρχίσει σιγά – σιγά και αλλάζουν υπέρ σας. Θα δείτε ότι τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα και πιο βαθιά. Μόνοι και εργένηδες, έχουν ποικίλες νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι Το Σπίτι

Κάτι έχει αλλάξει μέσα στην καρδιά σας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πια στα μάτια του ταιριού σας. Μάλλον έχετε έρθει στα όρια σας, και οι συζητήσεις για όλα είναι πολύ κοντά. Ίσως και κάτι να γίνει που θα σας ανανεώσει με την καλυτέρευση των οικονομικών σας.

Καρκίνος Το Ερωτικό Γράμμα

Υπάρχει ένα θέματα από το παρελθόν σας, που δεν έχει λυθεί, και μάλλον εσείς από την μεριά σας, με διπλωματικό τρόπο το συντηρείτε για να έχετε μια μόνιμη πρόσβαση στον πρώην σας. Αυτό αλλάζει με επανένωση.

Λέων Η Μπρατσέρα

Οι προσωπικές σας προσπάθειες είναι αυτές τελικά που κρατάνε την σχέση σε μια σωστή πορεία. Αυτό θα το σκεφτεί και πιο σοβαρά ο άνθρωπος σας, που μάλλον ήδη έχει κάνει κάτι που θα σας εκπλήξεις ευχάριστα.

Παρθένος Σελτσουκσάσσα – Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού

Δεν του φταίει κανένας του ταιριού σας εκτός… από το κεφάλι του. Τώρα που είστε σε μια επικοινωνιακή στασιμότητα, έχει αρχίσει και έχει ανησυχίες. Πιθανόν και άμεσα να σας ψάξει μαζί με προτάσεις επαναφοράς σας.

Ζυγός Ο Ήλιος

Υπάρχει κάτι που απασχολεί πολύ τον άνθρωπο σας, για το παρελθόν σας ή το παράλληλο παρόν σας, και θέλει για ακόμη μια φορά να το συζητήσει μαζί σας. Μιλήστε μόνο την αλήθεια σας και αφήστε τον να πάρει αποφάσεις.

Σκορπιός Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Τα λόγια σας, έχουν κάνει κάποιον και σας σκέφτεται διαρκώς. Υπάρχει ένας έρωτας κρυφός στους κύκλους σας, κάτω από την κάλυψη μια φιλίας ή μιας συνεργασίας. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα μάθετε και ποιος είναι τελικά.

Τοξότης Η Κουκουβάγια

Δεν είστε και τόσο βέβαιοι, ότι ο σύντροφος σας, έχει πει την τελευταία του κουβέντα, για όλα αυτά που σας έχει προτείνει και εσείς έχετε απορρίψει. Έρχεται με νέες ανανεωμένες προτάσεις που σας δελεάσουν.

Αιγόκερως Ο Ήλιος

Λόγω της εργασίας ή των σπουδών – υποχρεώσεων σας, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια μεγαλύτερα δρομολόγια. Το σύμπαν σας έχει βάλει διόδια και θα πιάσει την καρδιά, αυτών που ίσως και για χρόνια είναι αισθηματικά μόνοι.

Υδροχόος Γκάμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Μέχρι την αρχή του Νοεμβρίου θα έχετε στα μονοπάτια σας, έναν νέο έρωτα που μέχρι να σας κατακτήσει, θα έχετε καταφέρει μέχρι και να σας αγαπήσει. Μόνο εσείς τα κάνετε αυτά!

Ιχθείς Η Αλεπού

Η σιωπή του πρώην σας, θα σπάσει και θα σας αναζητήσει μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις που μπορεί και μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα σας οδηγήσει σε μια μόνιμη επανασύνδεση.