Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το δεύτερο 10ήμερο Σεπτεμβρίου.

Ο μήνας τρέχει και βάζει σκέψεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, για αλλαγές οριστικές σε υποθέσεις γάμων και γενικότερα συντροφικών σχέσεων.

Αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Υπάρχουν κάποιες ακόμη μικρές προστριβές, με το πρώην σύντροφο σας, που όμως από την νέα εβδομάδα, θα παραμεριστούν και η επανασύνδεση θα είναι γεγονός.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Ταύρος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Τα ερωτικά καρδιοχτύπια, μέσα στον χώρο της εργασίας σας έχουν πολλαπλασιαστεί. Έχετε άθελα σας, προκαλέσει ταραχές. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές.
Ερωτική εύνοια: 9/10

Δίδυμοι: Η ΚΑΜΗΛΑ

Είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει στην πορεία της προσωπική σας ζωής, και τώρα μπορείτε και να οργανώσετε και τα υπόλοιπα κομμάτια της καθημερινότητας σας.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Καρκίνος: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Για τους δικούς σας, λόγους έχετε αφήσει στην τύχη του, τον ερωτικό σας δεσμό. Ίσως και πια να έχετε καταλάβει ότι σε κάποια πράματα με τον άνθρωπο σας, είστε αντίθετοι.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Λέων: ΟΥΡΜΙΑΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Ένας φίλος-η σας, θα σας μιλήσει για το ερωτικό παρελθόν του ατόμου που σας αφορά, και μάλλον θα σας απογοητεύσει. Εσείς, σίγουρα όλα αυτά θα πρέπει να τα διασταυρώσετε.
Ερωτική εύνοια: 9/10

Παρθένος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Έχετε κουραστεί και απογοητευτεί να περιμένετε, τον άνθρωπο σας να κάνει κάτι περισσότερο – ένα επόμενο βήμα για να εξελιχθεί αυτή η σχέση σε κάτι πιο σοβαρό.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Ζυγός: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Έχετε μπλεχτεί σε πολλές και παράλληλες καταστάσεις έρωτα – γνωριμιών, που θα σας αφήσουν στο τέλος ακόμη πιο μόνους, από ότι πραγματικά είστε τώρα.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Σκορπιός: Ο ΗΛΙΟΣ

Αν δεν έχετε σκοπό, να ξανα-δεθείτε με τον πρώην σας, τότε αφήστε κατά μέρος τα επικοινωνιακά παιχνίδια, και μην δίνετε ελπίδες σε άτομα που ξέρετε ότι σας θέλουν.
Ερωτική εύνοια: 9/10

Τοξότης: Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε καθόλου χρόνο ή διάθεση για να εμπλακείτε σε μια νέα αισθηματική ιστορία, καθώς ακόμη παλεύετε με τον δικό σας τρόπο, κάτι από το πρόσφατο σας παρελθόν.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Αιγόκερως: Ο ΝΕΙΛΟΣ

Αν κάνετε την αλλαγή που πρέπει μέσα στην σχέση σας, και δεν φέρνετε τρίτους στο μεταξύ σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε και μια καλύτερη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Υδροχόος: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Έχετε ξεπεράσει καταστάσεις άσχημες και τοξικές στο παρελθόν σας. Άρα, στο τώρα καλείστε να είστε πολύ πιο προσεχτικοί σε όλα αυτά που θα σας προσεγγίσουν εκ νέου.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Ιχθείς: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Οι προτάσεις, που σας κάνει κάποιος νέος έρωτας σίγουρα σας έχουν σίγουρα ενθουσιάσει. Αυτό που απομένει στο τώρα, είναι να δείτε και τις σχετικές δράσεις – αποδείξεις- έργα.
Ερωτική εύνοια: 9/10