Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το δεύτερο 10ήμερο Ιουλίου

Χαρές,  επανασυνδέσεις και νέους έρωτες φέρνει ο Ιούλιος

Κριός: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν κάποια σοβαρά πια ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσει το άτομο που αγαπάτε, για να έρθει και πάλι ελεύθερο σε εσάς. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε την επικοινωνία και την μόνιμη του άφιξη.
Τυχερή ημερομηνία : 14 Ιουλίου

Ταύρος: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Τα δεδομένα θα αλλάξουν και μάλλον, πρέπει και εσείς με πιο ανοιχτά μάτια, να δείτε τι γίνεται μέσα σας, αλλά και εντός της ερωτικής σας ζωής. Κάποιες συζητήσεις με νόημα, θα ανοίξουν από την μεριά του ανθρώπου σας.
Τυχερή ημερομηνία : 17 Ιουλίου

Δίδυμοι: Ζάρα

Αν δεν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, για μια οικογένεια ή έναν γάμο, από τώρα που τα πράματα είναι νωπά ακόμη μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να το αναφέρετε. Ίσως και να ετοιμαστείτε για διάλογο.
Τυχερή ημερομηνία : 11 Ιουλίου

Καρκίνος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Δεν θα πιεστείτε, δεν θα χρονοτριβήσετε για να μπείτε και πάλι με τον αγαπημένο σας σε μια σχέση εκ νέου. Έχετε και οι δύο βρει τα λάθη σας και μπορείτε τώρα να απολαύσετε Καλοκαίρι και διακοπές.
Τυχερή ημερομηνία : 12 Ιουλίου

Λέων: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος αυτήν την εποχή που να σας τραβάει την προσοχή, αλλά από τα τέλη του μήνα Ιουλίου, το καρμικό σας έτερον ήμισυ θα βγει στον δρόμο σας σίγουρα.
Τυχερή ημερομηνία : 14 Ιουλίου

Παρθένος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Το μυαλό σας έχει κολλήσει πραγματικά σε μια ιστορία, από τα παλιά ίσως και χρόνια πριν, που όμως δεν σας αφήνει στο τώρα, να δείτε, πως μπορείτε να καλυτερεύσετε την ζωή σας.
Τυχερή ημερομηνία : 17 Ιουλίου

Ζυγός: ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Γενικά μια καλή εποχή, που θα φέρει λύσεις μέσα σε οικονομικά ζητήματα ακόμη και τυχερά λεφτά. Σε δεύτερο βήμα, προσφέρετε παραπάνω χρόνο σε αγαπημένο σύντροφο και οικογένεια.
Τυχερή ημερομηνία : 18 Ιουλίου

Σκορπιός: ΤΟ ΨΑΡΙ

Έχετε έναν δικό σας τρόπο, να βγείτε από την στενωπό μια σχέσης που δεν μπορεί πια να σας δώσει κάτι καλό. Επίσης, από τα τέλη του Ιουλίου, χρήματα και ανέσεις, είναι η λύση σε πολλά προβλήματα.
Τυχερή ημερομηνία : 19 Ιουλίου

Τοξότης: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν θα ζητήσετε, ούτε και θα απαιτήσετε από τον άνθρωπο σας να κάνει κάτι περισσότερο, από αυτά που ήδη προσφέρει. Πρέπει και η σχέση από μόνη της να προχωρήσει.
Τυχερή ημερομηνία : 11 Ιουλίου

Αιγόκερως: Η ΑΛΕΠΟΥ

Ξέρετε ότι υπάρχουν λύσεις για να είστε μαζί με το άτομο που αγαπάτε, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνος και από τις δύο μεριές, για να εφαρμοστούν. Όλα τα άλλα τα έχετε τακτοποιημένα.
Τυχερή ημερομηνία : 14 Ιουλίου

Υδροχόος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Έχετε έναν τεράστιο όγκο εργασίας και υποχρεώσεων, που όμως θα πρέπει να τα παραμερίσετε μερικώς, και να δείτε πιο σοβαρά και την προσωπική σας ζωή και σύντροφο.
Τυχερή ημερομηνία : 17 Ιουλίου

Ιχθείς: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Δεν πιστεύετε σε επανασυνδέσεις, και ότι όλα μπορούν έτσι ξαφνικά να γίνουν και πάλι καλά. Στην δική σας την περίπτωση, θα έχετε εκπλήξεις πέραν από κάθε φαντασία.
Τυχερή ημερομηνία : 18 Ιουλίου