Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη Σμυρνέικη τράπουλα

Τι μας φανερώνει το πεπρωμένο με τη Σμυρνέικη τράπουλα:

Κριός: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΛΙΘΟΣ
Όλα τα θέματα που σας απασχολούν, θα βρεθούν στο τραπέζι των συνομιλιών, με τον άνθρωπο σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι λύσεις, που θα προταθούν θα ευνοούν και τις δύο πλευρές.

Ταύρος: ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΟΣ
Αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν, μην τα προκαλείτε στους άλλους, τελικά. Οι μέρες μέχρι και το τέλος αυτού του μήνα …θα σας δώσουν ευκαιρίες για διάλογο και ίσως και απαντήσεις για το άμεσο μέλλον σας.

Δίδυμοι: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ
Μέσα στην ψυχή σας κρύβετε πολλά. Αυτό είναι και κάτι, που ένας νέος έρωτας, θα προσπαθήσει να σβήσει και να σας δώσει έναν αέρα και καλή διάθεση για ζωή και όχι μόνο!

Καρκίνος: ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΤΡΙΤΩΝ
Φαίνεται ότι είσαστε αρκετά στεναχωρημένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό όμως δεν είναι και κάτι … που θα πρέπει να συνεχίσετε να το υπηρετείτε.

 

Λέων: ΛΙΒΑΔΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ
Υπάρχουν πολλές και καλές εκπλήξεις … που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, και μάλιστα θα αφορούν συγκατοίκηση- δεσμεύσεις … μέχρι γάμο και οικογένεια!

Παρθένος: ΓΡΑΜΜΑ ΑΓΑΠΗΣ
Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες 5-7 ημέρες, από κάποιους φίλους σας, και θα αφορούν κάποιον πρώην σας, που επιθυμεί να σας ξανασυναντήσει.

 

Ζυγός: ΔΑΚΡΥΑ ΑΝΤΡΑ
Η θετική σας αύρα, έλκει πολύ κόσμο. Μέσα σε αυτούς θα υπάρξουν και νέες προσωπικότητες που σίγουρα, θα κάνετε τον κόπο να τις γνωρίσετε σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

Σκορπιός: ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ
Ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο … που θα δεσμεύσετε μόνιμα τον άνθρωπο σας, γύρω από την καρδιά σας. Δεν θα χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ, κάτι ανάλογο επιθυμεί και ο ίδιος.

Τοξότης: ΤΑ 13 ΖΩΔΙΑ
Θα σας έρθουν ταυτόχρονα δύο προτάσεις για ερωτική δέσμευση. Ίσως και η μία να έχει να κάνει … με το ξεχασμένο σας παρελθόν. Ζυγίστε και μόνο μέσα από ώριμη σκέψη… .αποφασίστε.

Αιγόκερως: ΜΥΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ
Κρατάτε την υπομονή σας και μέχρι να δείτε τι ακριβώς… θέλει να κάνει ο άνθρωπο σας, με τα οικονομικά του και με τις λοιπές του παλιότερες υποχρεώσεις.

Υδροχόος: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
Μπορεί να έχετε ένα σωρό πράματα να κάνετε, αυτήν την εποχή, όμως, μην χάνεστε και μην θεωρείτε δεδομένο …ότι ο άνθρωπος σας, πάντα αυτό θα το ανέχεται.

Ιχθείς: ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ένας νέος έρωτας θα έρθει στους εργένηδες και στους χωρισμένους, που έχουν την ανάγκη να μοιραστούν συναισθήματα, που στο παρελθόν τελικά δεν εκτιμήθηκαν!