Χαρτομαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, με τη τράπουλα της Κατίνας

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 3ο δεκαήμερο Αυγούστου

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον πρώην σας, ο οποίος θα σας αιφνιδιάσει με κάποια νέα και σοβαρή του πρόταση… για να είστε μαζί. Εσείς θα κρίνετε την έκβαση αυτής της σχέσης.

Ταύρος: Η ΑΓΚΥΡΑ

Μπορεί να υπάρχει αγάπη μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό τελικά δεν είναι και το μόνο δομικό υλικό, για να είστε μαζί και καλά. Κάποια πρακτικά προβλήματα θα πρέπει άμεσα να λυθούν.

Δίδυμοι: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι τσάμπα μιλάτε και ότι τσάμπα αγαπάτε. Δεν υπάρχει και η μέγιστη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Δεν θα πρέπει να σας αφορά ο λόγος, αλλά μόνο πλέον το αποτέλεσμα.

Καρκίνος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Η σχέση που έχετε, είναι με έναν άνθρωπο άκρως ακατάλληλο για την ψυχολογία σας. Αυτό μέσα στον μήνα του Σεπτεμβρίου που πλησιάζει θα πρέπει να το λύσετε.

Λέων: Η ΑΛΕΠΟΥ

Είστε ήρεμοι τώρα που αυτή η θυελλώδης σχέση έχει λήξει. Φροντίστε την επόμενη φορά, να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά τι έχει να σας προσφέρει ο κάθε ένας που σας τάζει πολλά.

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εσείς είστε και οι πιο τυχεροί αυτού του διαστήματος, που όμως θα πρέπει να σκεφτείτε ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα. Σίγουρα από νέες ερωτικές προτάσεις, θα είστε υπερπλήρεις!

Ζυγός: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος, και μόνο να περιμένετε την επιστροφή κάποιου από το ερωτικό σας παρελθόν. Συνεχίστε την καθημερινότητα σας και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Σκορπιός: ΝΤΑΡΕ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Έχετε κατεβάσει ρολά, και μάλλον δεν θέλετε καν να ξέρετε για σχέσεις και συντρόφους. Ίσως για εσάς, να είναι μια εποχή που θα πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες και τα θέλω σας.

Τοξότης: Η ΒΕΡΑ

Έχετε πάρει όλες τις πρωτοβουλίες, για να έχετε αυτήν την σχέση σε ένα καλό ερωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Σίγουρα τώρα είναι και η σειρά του αγαπημένου σας, για να κάνει κάτι.

Αιγόκερως: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ο κοινωνικός σας κύκλος, όλο και μεγαλώνει, μέσα από καινούργιο κόσμο! Εσείς που είστε μόνοι σας, πιθανόν και πριν να λήξει το Καλοκαίρι, να μπείτε σε νέο δεσμό.

Υδροχόος: ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Έχετε εντοπίσει, ότι το ταίρι σας μιλάει – επικοινωνεί ακόμη με το παρελθόν του, και με το πρώην ταίρι του. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις.

Ιχθείς: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Οι αντιλήψεις σας, για τον έρωτα είναι λίγο παραδοσιακές, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε, αυτός που έχετε στην ζωή σας, είναι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί σας.