Χαραμάδα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αφήνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάλεσε την κ. Γεννηματά σε μια κοινή συνέντευξη Tύπου στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου ο καθένας θα παρουσιάσει τις θέσεις του για το νέο εγχείρημα, το οποίο, όπως είπε, θα πρέπει να είναι ένα νέο μεταρρυθμιστικό εκσυγχρονιστικό κέντρο και όχι φορέας της Kεντροαριστεράς.

«Από εκείνη τη μέρα και μετά θα μπούμε σε μια προεκλογική διαδικασία που θα καταλήξει στην εκλογή του νέου αρχηγού», υπογράμμισε, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «το μικρό Ποτάμι θυσιάζεται στη δημιουργία κάτι νέου, αλλά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παλιό».

Ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ένα από τα ζητήματα διαφωνίας του με την κυρία Γεννηματά είναι ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρότασή της για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης περιλαμβάνει και τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Επιπροσθέτως, απέκλεισε συμπόρευσή του προεκλογικά με τη ΝΔ, γιατί, όπως είπε, «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα, παρά τις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη». Μετεκλογικά, είπε, είναι άλλο ζήτημα, γιατί η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση.

Πηγή: Ο Θεοδωράκης αφήνει χαραμάδα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/287563/o-theodorakis-afinei-haramada-synergasias-me-pasok#ixzz4JkR05AZi