Χαραλαμπίδου: Το προεδρικό προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ρουσφέτια του…

Για προπαγάνδα και ρουσφέτια του προεδρικού κάνει λόγο σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες δυνάμεις, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά τη τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τα «βολέματα» συνεργατων του ΠτΔ αανφέρθηκε δύο φορές σε αναρτήσεις της τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “…Και αν ο Πρόεδρος θέλει να αναπέμψει μια δίκαιη και επιβεβλημένη ρύθμιση που έπρεπε να είχε ο ίδιος σεβαστεί ,για τα μάτια της ανιψιάς του και των στενών συνεργάτιδων του ας το κάνει!

Θα είναι ακόμη μια ψηφίδα στην εικόνα διαφθοράς αυτής της Κυβέρνησης που θα βλέπει ο κόσμος όταν ο ΔΗΣΥ θα τολμήσει να στραφεί στο λαό και να ζητήσει ψήφο για συνέχιση αυτής της διακυβέρνησης που δεν έχει όριο στην ηθική κατρακύλα…”

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου:

«Η προπαγάνδα του Προεδρικού καλά κρατά. Διάβασα σήμερα σε εφημερίδα διοχετευμένη πληροφόρηση από το Προεδρικό για αποζημιώσεις στις συνεργάτιδες του Προέδρου κλπ κλπ . Ρουσφέτι, παρανομία κατάχρηση εξουσίας από πλευράς προέδρου για στενούς τους συγγενείς και συνεργάτες ακόμα μια φορά.

Όσοι δεν ήταν στην Επιτροπή Ελέγχου δεν ξέρουν και παπαγαλίζουν όσα τους λέει ο “λόφος” που ένα πράγμα ξέρει να κάνει καλά να ψεύδεται.Και για τα σημαντικά και τα ασημαντα. Παραπλανούν αναφερόμενοι στον Διευθυντή Κοινωνικών ασφαλίσεων δεν τους τα είπε έτσι όπως ισχυρίζονται. Τους επιβεβαίωσε απλά το αυτονόητο ότι είναι μισθωτές.

Και το Γενικό Λογιστήριο μας είπε ότι αναγκαστικά τις έβαλε σε κλίμακες πολύ ψηλές αφού ο μισθός τους είχε ήδη ξεφύγει από τις προσαυξήσεις και δεν μπορούσαν να τον μειώσουν .

Το προεδρικό προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ρουσφέτια του και τη μονιμότητα που διασφάλισε σε βάρος του Δημοσίου. Απ εκεί και πέρα υπάρχει και σχετική οδηγία ας τρέξουν να τη διαβάσουν που λέει ότι ακόμα και αορίστου χρόνου μπορείς να απολύσεις όταν δεν υφίστανται πλέον τα καθήκοντα …

Ασ την διαβάσουν. Με αυτόν που ήρθαν φεύγουν. Όσο για τον Ιωσηφ. Τα μάσησε ο Εισαγγελέας και κατέληξε ότι είναι καλύτερα να νομοθετήσει η Βουλή. Νομοθετήσαμε και επαναφέρομε την τάξη. θυμήστε με τι γίνεται και με τον Γιαννάκη; Η το ψάχνει η αστυνομία και ο Εισαγγελέας ακόμη;

Μην τρελλαθουμε σε τούτο τον τόπο. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Ας αρχίσουν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους και όχι έννοια τους να είναι πως να εξυπηρετήσουν το Προεδρικό.

Δεν σας πληρώνει ο λαός για αυτά.»