Χαλαρές στιγμές για Μαυρογιάννη, Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ

Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επέλεξαν να περάσουν χαλαρές στιγμές μία μέρα πριν την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επέλεξε να περάσει την ημέρα του με τη σύζυγο του Μαρία Σελίπα.

«Περάσαμε μια ωραία διαδρομή που τη χάρηκα όσο ποτέ άλλοτε γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και τον άνθρωπο Αβέρωφ. Όμως σε αυτές τις λίγες ώρες, που δεν διεξάγεται προεκλογικός, ζω μοναδικές στιγμές με τη Μαρία μου. Αυτές είναι οι μοναδικές, οι ανεπανάληπτες στιγμές. Οι οικογενειακές. Δεν έχει τίποτα που μπορεί να αντικαταστήσει την οικογένεια. Τίποτα στον κόσμο. Η οικογένεια και οι οικογενειακές στιγμές προσθέτουν σε εμάς, μας δίνουν δύναμη. Όχι γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τον κόσμο. Δεκαετίες είμαστε με τον κόσμο, αλλά διαλέξαμε τη σημερινή μέρα να είναι μέρα για τη Μαρία μου».

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά Μαυρογιάννη, όπως επίσης συνεργάτες και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, βρέθηκε σήμερα στην οδό Λήδρας.

Εκεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνομίλησε με περαστικούς, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες του, που βρίσκονταν στο πλευρό του κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα χαλαρό κλίμα.

Σε δηλώσεις που προέβη στο πλαίσιο της περιήγησής του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε πως με το τέλος μίας μακράς, επίπονης και δύσκολης προεκλογικής εκστρατείας, η σημερινή μέρα, είναι μέρα χαλάρωσης και βόλτας στην παλιά Λευκωσία.

«Είναι μέρα να κάτσουμε ως φίλοι να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη θα κυλίσουν ομαλά», δήλωσε.

Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα γιατί η δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών».

Ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, πήγε για καφέ σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας, μαζί με τη σύζυγό του και στενούς του συνεργάτες.