Χάσικος για μπαράκι στον Πρωταρά: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , πάρτε και τις ομπρέλες

Χάσικος για μπαράκι στον Πρωταρά: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , πάρτε και τις ομπρέλες

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, τόλμησε και τα είπε «έξω από τα δόντια» για τη κατάσταση σε μπαράκια του Πρωταρά.

Ο Σωκράτης Χάσικος σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή του OMEGA, «Ενημέρωση Τώρα» δεν δίστασε να αναφερθεί και στο όνομα του συγκεκριμένου μπαρ στον Πρωταρά όπου για 3 μέρες αγνοεί την Αστυνομία και τα διατάγματα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

«Βλέπουμε τι έγινε σε συγκεκριμένο μπαράκι στον Πρωταρά. Υπάρχει ένας απίστευτος συνωστισμός», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν νομοθεσίες οι οποίες δεν επιβάλλονται στον βαθμό που πρέπει και ο κόσμος δεν πειθαρχεί.

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Παραλιμνίου ο κ. Χάσικος επισήμανε πως κατά πάρα πιθανότητα το συγκεκριμένο μπαράκι δεν έχει άδειες. «Κλείστε τον. Βάλτε την αστυνομία να πάει να τον κλείσει. Κυνηγήστε τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά τις παραλίες ο κ. Χάσικος παρότρυνε τον Δήμαρχο να μαζέψουν τις ομπρέλες όλες και ας χάσουν όπως είπε για ένα μήνα τα έσοδα τους.

Η υγεία του λαού είναι πάνω από όλα είπε ο κ. Χάσικος. Δεν πρέπει να θυσιάζονται όλα στον βωμό του Μαμωνά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε παρατήρηση του Δημάρχου ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ο Χάσικος απάντησε σε έντονο ύφος: «Αφήστε τον κόσμο να κολλά γιατί θα χάσουμε χρήματα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Πηγή: Omegalive.com.cy